Black Week 2021

Fantastiska erbjudanden i en hel vecka

Vill du få förtur?

Black Week hos oss på Dustin Home innebär en vecka med otroligt bra erbjudanden. Missa inte chansen att shoppa produkterna du behöver till priserna du väntat på.

Black Week 2021 startar kl. 12:00 den 22/11 och håller på fram till kl. 23.59 den 28/11.
Vill du få förtur till våra erbjudanden? Anmäl dig här så skickar vi ut ett särskilt nyhetsbrev med en direktlänk till rean.

Har du frågor eller behöver du råd inför ditt köp?

Självklart vill vi hjälpa dig att hitta rätt produkt eller svara på frågor inför ditt köp. Därför har vi extra öppettider under Black Week.

Till kundservice

När är Black Week?

22/11-28/11

Varför ska du köpa från Dustin på Black Week?

För att säkra leveranserna under den peak som Black Week medför har vi tagit fram en noggrann produktions- och transportplan, som innefattar extra logistikbemanning under hela veckan.

Som alltid har vi full uppsättning av all kringutrustning, så att du direkt kan köpa alla tillbehör – som sladdar, kablar, telefonskydd eller liknande – som behövs till din produkt.

Vad är Black Friday?

Black Friday-rean hänger ihop med den amerikanska högtiden thanksgiving som inträffar den fjärde torsdagen i november varje år. Då samlas familjen från när och fjärran för att sätta sig och äta en festmåltid med kalkon i huvudrollen. Dagen efter kallas Black Friday.

Eftersom många har ledigt från jobbet inleds traditionsenligt den amerikanska julhandeln denna fredag. Handeln har en massa bra Black Friday-erbjudanden och med den växande näthandeln har rean spridit sig till internet.

Varför heter det Black Friday?

Namnet ”svarta fredagen” kan leda tankarna till olika historiska hemskheter, men det har andra förklaringar. Vissa hänvisar till att polisen i staden Philadelphia använde begreppet om denna dag för att det var så mycket trafik och folk i rörelse på stan. Andra säger att det var dagen då siffrorna började bli svarta (= vinst) för handeln.

Oavsett vem som har rätt, kallas nu fenomenet Black Friday i USA. Under 2010-talet har det spridit sig till många andra länder. Man behöver ju inte fira thanksgiving för att vilja göra reafynd!

6 tips
6 tips
  1. Var ute i god tid. Det finns alltid en risk att populära produkter tar slut snabbt.
  2. Anmäl dig för att prenumerera på Dustin nyhetsbrev och handla innan rean öppnar för icke-prenumeranter.
  3. Registrera ett konto hos oss i förväg om du inte redan har gjort det så slipper du lägga tid på det när Black Week väl är här. Glöm inte att ange leveransadress så att vi kan visa alla tillgängliga leveransalternativ.
  4. Tänk på att det inte räcker med att lägga en vara i kundvagnen för att vara säker på att du reserverat den. Du behöver betala varan för att säkerställa att den är din.
  5. Jämför alltid totalkostnader. Handlar du från USA eller andra länder tillkommer ofta tullavgifter och fraktkostnader som kan göra det skenbart prisvärda köpet till en dyr historia.
  6. Se upp för bluffar och klicka inte på länkar i suspekta e-postutskick. Handla endast hos betrodda leverantörer.
Så här förbereder vi oss för Black Week

Förberedelserna involverar många delar av vår organisation långt innan själva dagen och helgen.

Black Week är en hel vecka fullspäckad med årets bästa erbjudanden. Varje dag kl. 09.00 (mån-tors) kommer vi dessutom släppa Deal of the Day – ett riktigt bra erbjudande på en utvald produkt. Missa inte att titta förbi oss då. På fredag den 26/11 slår vi på stort och firar Black Friday med ännu fler, helt nya, produkter i rean.

Våra erbjudanden är skräddarsydda för specifika kundgrupper. Oavsett typ av elektronik eller användningsområden kommer du att hitta fantastiska fynd under årets Black Week-rea.

Logistiken är som alltid i stort fokus för oss. Vi bygger upp rejäla lager och ser till att leveranserna fungerar.

Kundtjänsten är väl förberedd för att hjälpa dig vid behov och har extra öppettider.

Vi förbereder våra egna IT-system för att minimera risken för överbelastning när kunderna rusar till under Black Week.