Black Week &

Black Friday 2023

En hel veckas prisfest med fantastiska superdeals på mängder av kvalitetsprodukter.

fall sale products

Missa inte våra superdeals under Black Week 2023.

Registrera dig till vårt nyhetsbrev redan idag!

3 tips

inför Black Week

Passa på att fynda innan favoriterna tar slut! Populära produkter kan snabbt gå åt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev inför Black Week 2023 så att du inte missar några av våra superdeals eller en favorit du vill fynda.

Tänk på att varor i kundvagnen inte reserveras, det är först när du betalat för varan som du kan vara säker på att den är din. 

Mörkröda människor-ikoner på en röd botten

Vad är Black Friday?

Black Friday-rean hänger ihop med den amerikanska högtiden Thanksgiving som infaller den fjärde torsdagen i november varje år. Under Thanksgiving samlas familj och vänner för att äta en festmåltid med kalkon i huvudrollen. Dagen efter kallas Black Friday. Eftersom många har ledigt från jobbet inleds traditionsenligt den amerikanska julhandeln denna fredag och handeln har då en mängd Black Friday-rabatter. Under 2010-talet spred sig traditionen också till andra länder - man behöver ju inte fira Thanksgiving för att vilja göra reafynd!

Två händer som knappar på en laptops tangentbord

…Och Black Week?

Begreppet Black Week har under senare år blivit allt vanligare och syftar till fenomenet att framför allt e-handlare påbörjar sin rea redan på måndagen innan Black Friday. Ännu fler chanser att göra bra fynd alltså.

En ljusröd prislapp-ikon på en mörkröd botten

Vad innebär Black Week 2023 på Dustin?

Black Week hos oss innebär att du är bjuden på en grym reafest som pågår under en hel vecka. En vecka fullmatat med extra bra priser och fantastiska erbjudanden på mängder av kvalitetsprodukter.

Confetti som virvlar runt i luften

När börjar Black Week?

Black Week 2023 startar officiellt kl. 10:00 den 17 november och pågår till och med kl. 23.59 den 27 november. Black Friday 2023 infaller den 24 november.

Låt prisfesten 2023 börja!