Black Week & Black Friday 2023

En hel veckas prisfest med riktigt bra deals på dina favoritprodukter!

Black Week &
Black Friday
2023

En hel veckas prisfest med riktigt bra deals på dina favoritprodukter!

3 tips

inför Black Week

Passa på att fynda innan favoriterna tar slut! Populära produkter kan snabbt gå åt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och handla innan rean öppnar för övriga.

Tänk på att varor i kundvagnen inte reserveras, det är först när du betalat för varan som du kan vara säker på att den är din. 

Mörkröda människor-ikoner på en röd botten

Vad är Black Friday?

Black Friday-rean hänger ihop med den amerikanska högtiden Thanksgiving som infaller den fjärde torsdagen i november varje år. Under Thanksgiving samlas familj och vänner för att äta en festmåltid med kalkon i huvudrollen. Dagen efter kallas Black Friday. Eftersom många har ledigt från jobbet inleds traditionsenligt den amerikanska julhandeln denna fredag och handeln har då en mängd Black Friday-rabatter. Under 2010-talet spred sig traditionen också till andra länder - man behöver ju inte fira Thanksgiving för att vilja göra reafynd!

Två händer som knappar på en laptops tangentbord

…Och Black Week?

Begreppet Black Week har under senare år blivit allt vanligare och syftar till fenomenet att framför allt e-handlare påbörjar sin rea redan på måndagen innan Black Friday. Ännu fler chanser att göra bra fynd alltså.

En ljusröd prislapp-ikon på en mörkröd botten

Vad innebär Black Week 2023 på Dustin?

Black Week hos oss innebär att du är bjuden på en grym reafest som pågår under en hel vecka. En vecka fullmatat med extra bra priser och fantastiska erbjudanden på mängder av kvalitetsprodukter.

Confetti som virvlar runt i luften

När börjar Black Week?

Black Week 2023 startar officiellt kl. 10:00 den 20 november och pågår till och med kl. 23.59 den 26 november. Black Friday 2023 infaller den 26 november.

Låt reafesten 2023 börja!