BLACK IS BACK

Gäller fredag 23/11 kl. 00.01 – söndag 25/11 kl. 23.59

Gäller fredag 23/11 kl. 00.01 – söndag 25/11 kl. 23.59

Black Friday är slut för denna gång.
Vi är tillbaka fredag 29e november 2019.

Köp dator på Black Friday

För vår skull på Dustin får du givetvis köpa en ny stationär eller bärbar dator vilken dag som helst på året. Men Black Friday kan vara ett gyllene tillfälle att se till att få ut mesta möjliga för pengarna, inte minst inför den kommande julhelgen med alla klappar som ska köpas. En laptop av senaste snitt eller en flashig speldator kan gå på ganska många tusenlappar och rabatter som dem man får under Black Weekend innebär stora besparingar.

På Dustin lägger vi ned ett omfattande arbete på att få fram riktigt bra erbjudanden till vår Black Friday-rea. Vi optimerar vårt produktlager och oavsett vilken typ av dator just du är ute efter så tror vi du kommer att hitta en riktigt bra deal hos oss. Ett tips är att tänka igenom vad du ska använda din dator till så att du är väl förberedd när du kollar runt bland våra erbjudanden.

En bärbar dator kan ha väldigt olika mix av processor, ram-minne, grafikkort, lagringskapacitet och så vidare. Önskad storlek, vikt, batteritid och skärmtyp kan också vara bra att ha klart för sig inför ett eventuellt datorköp på Black Friday. I dag finns dessutom en hel del olika formfaktorer att välja mellan, kanske passar det med en hybrid av något slag?

Här hittar du våra bästa erbjudanden inom: