Köp TV på Black Friday

Att köpa en ny TV kan kosta mycket pengar. Vill du ha en hemmabio eller satsa på de senaste teknikerna som OLED eller QLED kommer tusenlapparna lätt i rullning. Passar du på att fynda under Black Friday-rean kan den budget du har tänkt dig räcka mycket längre och familjen kan kanske unna sig lite extra till stundande jullov. Dustin jobbar nära alla de stora tillverkarna och vi anstränger oss till det yttersta för att kunna erbjuda dig bästa möjliga TV under Black Weekend.

Den nya generationens TV-skärmar blir allt populärare och det är fullt förståeligt. Oavsett om du väljer OLED-tekniken som LG och flera andra tillverkare har satsat på eller Samsungs QLED-teknik får du en fantastisk bildkvalitet. Färgåtergivning och betraktelsevinklar blir bättre och svärtan djupare jämfört med traditionell LED-teknik. Även om de ordinarie prislapparna för ny TV-teknik har blivit lägre på senare år, så blir de ännu aptitligare under Black Friday-kampanjen.

Tittar man på vanliga LED-TV, som kanske fortfarande duger för många, så är urvalet större och priserna generellt sett lägre. Tänk dock på att rabatterna i procent blir mycket större i kronor när ursprungspriset är högre. Ett råd är att läsa på ordentligt redan innan rean börjar. Har du full koll på vad du är ute efter för TV är chansen att göra ett kap förstås större. Då antalet enheter är begränsat gäller det ju att hålla sig framme.

Läs mer om våra bästa erbjudanden inom: