Black Friday är slut för denna gång

Black Friday är slut för denna gång

Vi är tillbaka fredag 27e november 2020.

Hur förbereder sig Dustin Home för Black Friday 2019?

Black Friday är en av årets stora händelser för oss på Dustin. Det är inte bara en del av organisationen som förbereder sig för denna rea. Hela Dustin är involverad i arbetet med att skapa den bästa upplevelsen under Black Weekend för våra kunder.

När är Black Friday?

2019 infaller Black Friday den 29/11. Dustins Black Friday-rea pågår i tre dygn, från kl 00.01 den 29/11 till kl 23.59 den 1/12. Du kan dock skaffa dig VIP-status och handla i lugn och ro i några timmar innan Black Weekend startar för alla.

Anmäl dig helt enkelt som prenumerant på Dustin Homes nyhetsbrev. Då får du redan några timmar innan den 28/11 en hemlig direktlänk via e-post som leder in ett urval av våra sköna erbjudanden på elektronik under Black Weekend.

 • Våra specialister som jobbar med tillverkarna sliter i månader med att ta fram de bästa möjliga erbjudandena på alla ledande varumärken och på samtliga produktområden.

 • Vi tar fram rätt erbjudande till alla typer av kunder. Du får helt enkelt inte missa Dustin Home på din fyndjakt, oavsett vilken typ av elektronik du är ute efter.

 • Vi bygger upp stora lager av reavaror och arbetar stenhårt med logistiken för att få leveranserna att fungera så bra som möjligt.

 • Vår orderavdelning förbereder sig väl och har extraöppet för att kunna ta samtal och hjälpa kunderna när det behövs.

 • Vi gör allt för att se till att våra servrar står pall för det stora trycket av kunder.

Vad händer i Dustins Business Center?

Under hela Black Friday-helgen har butiken extra öppet, på fredag 29/11 kl 09.00-18.00, lördag 30/11 samt söndag 1/12 kl 10.00-15.00. Dessutom är butiken öppen 08.00-18.00 på måndag 2/12 (Cyber Monday).

I butiken blir det flera utvalda erbjudanden och en rad aktiviteter under fredagen och hela helgen. Den som vill kan dessutom på dustinhome.se beställa sin varuleverans till konceptbutiken och sedan komma dit och hämta upp den, istället för att invänta vanlig leverans. Vi planerar för att klara leveranser till butiken inom tre timmar under butikens öppettider på Black Weekend.

Dustins Business Center, Sveavägen 44, Stockholm.

7 tips inför vår Black Friday-rea

 1. Var ute i god tid. Populära produkter riskerar att ta slut snabbt.
 2. Anmäl dig för att prenumerera på Dustin Homes nyhetsbrev, så kan du handla innan rean öppnar för icke-prenumeranter.
 3. Sätt upp ett konto hos Dustin i förväg om du inte redan har det. Du vill inte lägga tid på detta när du ska fynda bland alla våra erbjudanden på elektronik. Glöm inte att ange leveransadress så att vi kan visa alla tillgängliga leveransalternativ.
 4. Se till att ha familjens önskelista inför jul klar redan innan Black Friday. Då kan du fynda alla elektronikklappar som du vet går hem och klara av julhandeln redan i november!
 5. Tänk på att du måste gå till kassan och betala din vara för att köpa den. Att bara lägga den i kundvagnen räcker inte för att vara säker på att den blir din.
 6. Jämför alltid totalkostnader. Handlar du från USA eller andra länder tillkommer ofta tullavgifter och fraktkostnader som kan göra det synbara klippet till en dålig deal.
 7. Se upp för bluffar och klicka inte på länkar i suspekta e-postutskick. Handla endast hos betrodda leverantörer.

7 fördelar med Dustin på Black Friday

 1. Du slipper trängas i butiker och kan lugnt göra dina elektronikkap framför skärmen.
 2. Anmäler du dig för prenumeration på Dustin Homes nyhetsbrev får du några timmars försprång och kan börja handla före alla andra på torsdag den 28 november.
 3. Vår kampanj gäller under hela Black Friday-helgen fram till midnatt söndagen den 1 december.
 4. Vår orderavdelning har utökade öppettider, kl 08.00–21.00 på Black Friday och hela Black Weekend kl 10.00–15.00 på både lördag och söndag, med extra bemanning redo att hjälpa dig.
 5. Vårt logistikcenter håller öppet hela helgen och personalen jobbar längre pass för att hantera din order.
 6. Du kan enkelt köpa till alla tillbehör i form av sladdar, kablar, möss eller vad det kan vara för kringutrustning du behöver till din produkt.
 7. Bor du i Stockholm kan du beställa dina produkter till Dustins konceptbutik på Sveavägen och inom 3 timmar hämta upp dem själv under Black Friday-helgen.

Vad sålde vi mest av under Black Friday 2018?

 • Eftersom Dustin är så stora på datorer i Sverige kan vi erbjuda extremt bra deals på datorer när det drar ihop sig till Black Friday. Förra året var detta en av topprodukterna.
 • Vi kan också erbjuda ett extremt brett utbud inom telefoner. Många nya smartphones under granen förra julen fyndades på Dustin Homes Black Friday-rea.
 • En annan storfavorit 2018 var surfplattor som Samsung Galaxy Tab, där vi också hade riktigt vassa erbjudanden.
 • Naturligt nog för en rea som inleder julhandeln sålde vi även enormt många spelkonsoller som Playstation, Xbox och Nintendo Switch.
Mest sålda produkter Black Friday 2017

Vad är Black Friday?

Black Friday är ett fenomen som har sitt ursprung i den amerikanska thanksgiving-helgen, familjehögtiden framför alla andra i USA. Som skildras i oräkneliga filmer och tv-serier samlas man för en traditionsenlig kalkonmiddag den fjärde torsdagen i november. Fredagen är en klämdag som många har eller tar ledigt på.

Vad ska man då göra med en ledig fredag någon månad innan jul om inte passa på att köpa lite julklappar? Alltsedan 1950-talet har Black Friday varit dagen då julhandeln inleds i USA. Med tiden har det blivit årets största shoppingdag med mängder av erbjudanden. I och med näthandelns genombrott har sedan Black Friday-rean spridit sig till internet.

Varför heter det Black Friday?

Flera förklaringar till benämningen ”svart fredag” finns. En variant menar att det beskrev trängseln av bilar och shoppare på gatorna under den stora rean. En annan förklaring handlar om bokföring – rean som inleder julhandeln blev för handlarna den första dagen på året då siffrorna började visa svart (= vinst) istället för rött (= förlust).

Hur som helst har termen Black Friday etablerats i USA och sedan spridit sig över världen under senare år. Även i länder som aldrig firat thanksgiving kickstartar man numera julhandeln denna dag.

Cyber Monday splash

Vad är Singles Day?

Kan du inte vänta på Black Friday? I så fall får du inte missa Singles Day som infaller 11 november. Singles Day började i Kina som en reaktion på Alla hjärtans dag och har snabbt blivit världens största shoppinghändelse. På Dustin kommer vi att fira dagen med mängder av fina erbjudanden.

Läs mer om Singles Day
Cyber Monday splash

Vad är Cyber Monday?

Länge hade många amerikaner dålig internetuppkoppling hemma, men bredband på jobbet. Folk spanade in varor i fysiska butiker under långhelgen men istället för att köpa dem direkt, så letade de upp bra priser och beställde dem på nätet när de var tillbaka på kontoret igen.

Näthandlarna började kalla det Cyber Monday och komma med sina egna erbjudanden denna dag. Numera är internetuppkopplingen i hemmen inget problem och näthandlarna får sin beskärda del av handeln redan på Black Friday. En del företag fortsätter dock med specialerbjudanden även på Cyber Monday. Precis som med Black Friday har fenomenet spridit sig till andra länder.

Läs mer om Cyber Monday

Läs mer om våra bästa erbjudanden inom: