Få ut det mesta av ditt bredband

Som användare av Bredbandsval.se erbjuder Dustin dig rabatt på utvalda produkter för att anpassa bredbandet efter dina behov. Vill du förbättra täckningen i alla rum? Ansluta kameror, smarta hemprylar eller streama film och musik? På den här sidan har vi samlat våra favoritprodukter som hjälper dig utnyttja din nya uppkoppling maximalt.

Routrar

Om du har en mindre eller medelstor yta som ska täckas Wifi så rekommenderar vi att du skaffar en router med inbyggd Wifi. Denna kommer att fungera som en allt-i-ett-lösning. Du får oftast 4 utgångar för nätverkskabel där du kan koppla in enheter som står i närheten samt Wifi.

Se produkterna här

Mesh

Om du har en större yta att täcka med Wifi så rekommenderar vi att du tittar på ett Mesh-system. Med Mesh-systemen får du samma funktioner som i en router plus att du får 1 eller flera ytterligare enheter att ställa ut för att förlänga ditt nätverk. Dessa ytterligare enheter behöver inte någon kabeldragning utan kommunicerar trådlöst med huvudenheten.

Se produkterna här

Accesspunkter

Om du har en stor yta du vill täcka med Wifi och har möjlighet att dra kabel från till olika platser i byggnaden rekommenderar vi att du köper accesspunkter. Här kan du koppla ihop ett stort antal enheter och få väldigt bra prestanda över stora ytor.

Se produkterna här

Switchar

Om du behöver fler nätverksutgångar att koppla in produkter i så rekommenderar vi att köpa en switch, det är lite som ett grenuttag för nätverk. Mer avancerade switchar kan hantera större nätverk och fler enheter. I de flesta fall räcker det med en enkel, finns med 4-48 portar.

Se produkterna här

Kablar

Vi rekommenderar CAT 6, här ser ni våra olika längder och färger.

Se produkterna här