Guider

Vad behöver du tänka på före och efter ditt köp?

Läsplattsguiden

Vad är det för fel på tryckta böcker? Varför inte läsa på surfplattan eller telefonen? Det finns många bra anledningar till varför du ska investera i en läsplatta.

Hörlursguiden

Med rätt hörlurar kan du njuta av musik och film, enklare hitta fokus och göra träningen roligare. Men att hitta rätt bland alla tillverkare och modeller är inte alltid helt lätt. Vi hjälper dig hitta rätt.

TV-guiden

Vi har satt ihop en guide som går igenom allt du behöver veta för att hitta rätt TV.

Vilken gamingdator ska du köpa?

Oavsett vad du ska spela så behöver du en dator med mer prestanda i form av snabbare processor och bättre grafikkort för att kunna hantera spelens krav på datorn.

Starta podcast – så gör du

Är du sugen på att börja podda? Vi har samlat allt du behöver för att komma igång.

Smarta prylar för streaming

Intresset för att streama bild och ljud från en plats till en annan över internet har ökat den senaste tiden, men långt ifrån alla vet hur man gör det bra.

5 smarta prylar för att jobba på distans

Här är en lista på saker som hjälper dig komma bort från det scenariot och istället jobba snabbare, mer ergonomiskt och bättre hemifrån.

Fördelarna med en mobil arbetsplats

Forskarna är överens: vi är mer produktiva när vi inte måste sitta på kontoret och arbeta hela tiden. Det finns flera förklaringar till detta.

Vad du kan tänka på när du jobbar hemifrån

Strukturera upp din dag, visa din tillgänglighet och tänk på det sociala. Vår IT-konsult Fredrik Hansson delar med sig av vad du kan tänka på när du jobbar på distans.

Sol, glass och Tomas Ledin

Private Label, Dustins egna varumärken, ser till att du är redo för sommarens alla äventyr.

Tips och trix för att bygga en gamingdator

Hur väljer du rätt delar och ser till att allt fungerar tillsammans på bästa sätt? Vi snacka med Asus expert för att ta del av hans tips och trix.

Rätt prylar till resan

För att få ut det mesta av din resa ska du naturligtvis packa väskan med rätt prylar. I den här artikeln tipsar vi om några favoriter som garanterat kommer att göra din resa till en upplevelse utöver det vanliga.