Sol, glass och Tomas Ledin

Det är nästan svårt att ta in men snart är semestern här. Innan du vet ordet av har midsommarstången klätts, små grodorna dansats och jordgubbssäsongen rivstartat. Private Label, Dustins egna varumärken, ser till att du är redo för sommarens alla äventyr. Ta del av kristallklart ljud, ladda mobilen precis när du vill och jacka in var i världen du än befinner dig.

Innan du ger dig iväg

Det är samma sak varje år. Vad ska man packa ner i resväskan? Klarar man sig utan tjocktröjan? Behöver man ens ha något mer med sig än badkläder och ett par ombyten? Det skadar i alla fall aldrig att packa ner en powerbank. Med en kraftfull bärbar laddare kan du lyssna på musik eller jobba nonstop utan att mobilen laddar ur. Cirafon Powerbank låter dig ladda din mobil upp till hela tre gånger. Små LED-lampor meddelar hur mycket batteri det är kvar och när det är dags att ladda igen. När mörkret väl infaller kommer den inbyggda ficklampan väl till pass.

När du inte känner för att ha din kompletterande ryggsäck från Cirafon NOTEBOOK BACKPACK CITY SLIM på ryggen kan du enkelt fästa den på din kabin- eller resväska med en bagagerem. Den praktiska ryggsäcken med sin slimmade design låter dig packa det mest nödvändiga och lämpar sig perfekt för dagsutflykter men även för kortare jobbresor.

Väskans huvudfack har en extra lång dragkedja för att du snabbt och smidigt ska få överblick över innehållet utan att behöva plocka ut väskans innehåll. Det stora facket har i sin tur två vadderade innerfack som skyddar din dator eller surfplatta mot stötar och repor. Ytterligare fack finns för mobiltelefon, plånbok och andra tillbehör som du kan tänkas behöva ha med dig. Det finns även en färdigmonterad USB-kabel som går från väskans insida till utsida för att du enkelt ska kunna hålla din telefon i handen samtidigt som du laddar den via en powerbank inne i väskan.

Dustin Private label products

I bilen, på bussen eller på flyget

Alla har vi varit där. Man ska precis till att börja lyssna på sommar i P1 samtidigt som någon gjort upp helt andra planer, planer som går stick i stäv med dina. Lösningen på problemet är inte långt borta. Ta dig en titt på Voxicon GR8-hörlurar. De heltäckande och trådlösa hörlurarna med kristallklart ljud, brusreducering och inbyggd mikrofon ser till att du kan behålla fokus eller helt släppa fokus. Valet är ditt.

En räckvidd på upp till tio meter gör att du inte behöver bära med dig mobilen överallt. Funktionen aktiv brusreducering gör att du kan stänga ute den kaotiska omvärlden och njuta av din favoritmusik utan störande bakgrundsljud. Väj att aktivera brusreducering även när du inte lyssnar på musik eller bara vill jobba ostört. Med de smidiga reglagen på hörlurarna kan du enkelt växla mellan samtal och musik. Njut av perfekt passform och upp till 12 timmars batteritid. Låt musiken omsluta dig på tåget, kaféet eller kontoret.

Väl på resmålet

Har du någonsin kastat dig iväg till andra sidan jorden utan att ta höjd för att de lokala elingenjörerna tänkt annorlunda vad gäller kontakter? Med Cirafon world adapter kan du vara säker på att kunna ansluta alla dina enheter till valfritt elnät. Ladda både din dator och mobiltelefon samtidigt. Den kompakta och mångsidiga reseadaptern är utrustad med dubbla USB-anslutningar och ansluts lika enkelt till kontakter från Europa, Storbritannien, USA, Japan, Australien och Kina. Med både en powerbank och en reseadapter nerpackad i resväskan är du försäkrad om att alltid kunna ladda såväl dator, padda som mobiltelefon.

Ta med dig musiken med Voxicon W8 Blue. Högtalaren är vattenresistent vilket betyder att du kan ta med den hela vägen ner i vattnet. Sin storlek till trots bjuder Voxicon W8 Blue på en fantastisk ljudupplevelse. Den är dessutom enkel att koppla in, trådlöst eller via AUX-ingång, och den långa batteritiden låter dig lyssna hela dagen. Den inbyggda mikrofonen gör högtalaren till en naturlig förlängning av din mobiltelefon, växla sömlöst mellan viktiga samtal och sommarens spellistor.

För dig som inte vill göra avkall på träningen under semestern har Voxicon ett par sporthörlurar, Voxicon Bt Headset Sport, med förstklassigt ljud och bekväm passform. Oroa dig inte för att behöva ta samtal under löpturen, lurarna har inbyggd mikrofon. Hörlurarna är framtagna för dig som vill slippa krångliga sladdar. Den enda kabeln du behöver bry dig om är den som håller samman hörlurarna så att du slipper ha lurarna anslutna till ljudkällan. Det ger större rörelsefrihet samtidigt som du har alla funktioner du behöver i den lilla kontrollen intill höger hörsnäcka.

Private label products on table

Dustin har ett av marknadens bredaste utbud av IT-produkter och tjänster. Dustin har även fem egna varumärken som kompletterar och breddar utbudet ytterligare. Fokus ligger på att erbjuda noggrant testade och utvalda produkter med snabba och tillförlitliga leveranser. Produkter som inte kostar en förmögenhet. Bland varumärkena hittar du förutom Voxicon även Cirafon för PC- och mobiltelefontillbehör, Gilford för toner och bläck, Prokord för installationsprodukter samt Tranzip för lagring.

26 juni 2019

Smarta prylar för streaming

Intresset för att streama bild och ljud från en plats till en annan över internet har ökat den senaste tiden, men långt ifrån alla vet hur man gör det bra.

5 smarta prylar för att jobba på distans

Här är en lista på saker som hjälper dig komma bort från det scenariot och istället jobba snabbare, mer ergonomiskt och bättre hemifrån.

Fördelarna med en mobil arbetsplats

Forskarna är överens: vi är mer produktiva när vi inte måste sitta på kontoret och arbeta hela tiden. Det finns flera förklaringar till detta.

Vad du kan tänka på när du jobbar hemifrån

Strukturera upp din dag, visa din tillgänglighet och tänk på det sociala. Vår IT-konsult Fredrik Hansson delar med sig av vad du kan tänka på när du jobbar på distans.

Rätt prylar till resan

För att få ut det mesta av din resa ska du naturligtvis packa väskan med rätt prylar. I den här artikeln tipsar vi om några favoriter som garanterat kommer att göra din resa till en upplevelse utöver det vanliga.