Tips och trix för att bygga en gamingdator

Hur väljer du rätt delar och ser till att allt fungerar tillsammans på bästa sätt? Vi snacka med Asus expert för att ta del av hans tips och trix.

Under Dustin Expo i år passade vi på att sätta oss ned med flera experter på plats för att ta reda på vad vi kan lära oss av dem. I denna video kan du höra Asus datorexpert prata om hur du bygger en gamingdator på bästa sätt. Vart börjar du? Vilka delar ska du lägga extra pengar på och var kan du välja budgetalternativ är alla frågor vi får svar på.

Längd: 10:30

28 maj 2019

Vilken gamingdator ska du köpa?

Oavsett vad du ska spela så behöver du en dator med mer prestanda i form av snabbare processor och bättre grafikkort för att kunna hantera spelens krav på datorn.

Bygg din egen dator

Är du på väg att bygga din egen dator men känner dig lite osäker på hur det går till? I så fall har du hittat rätt. Här kommer en steg-för-steg-guide för hur du bör gå till väga.

Välj rätt stationär dator

Om du är ute efter en stationär dator så finns det mängder av olika modeller att välja mellan. Därför har vi skrivit denna guide för att du lättare ska kunna hitta den dator som passar just dig.