ASUS ROG Pugio & Strix Evolve


ASUS två senaste spelmöss har äntligen nått oss och vi är riktigt imponerade av dessa små rackare. Vill du ta en närmare koll så tänkte vi här ge er en liten bildkavalkad samt våra första tankar kring dessa.

ASUS ROG Pugio

Har du extremt höga krav på knapparna på din mus så är detta nog ett ganska bra val. Pugio låter nämligen en att ändra på både switcharna samt konfigurera hur många sidoknappar du vill ha. Det gör även att musen funkar kanonbra för både höger- samt vänsterhänta. Vi gillar denna nya mus skarpt, särskilt möjligheten att ta bort en sidoknapp om man känner att man annars råkar komma åt den för ofta när man spelar.


ASUS ROG Strix Evolve

Detta kan vara den perfekta musen för dig som känner att ingen mus ligger speciellt bra i handen. Här kan du nämligen byta ut musens sidor för att på så sätt ändra form på musen. Du kan välja mellan en smal profil, en bred profil eller en som är anpassad för antingen höger eller vänster hand. Bäst av allt, det är sjukt lätt att byta.


18 juli 2017

E3 2017

Alla nyheter från världens största spelmässa.

Quiz: Känner du igen dessa indie-spel?

Det finns mängder av helt fantastiska indie-spel på marknaden, men frågan är hur många har du koll på? I detta quiz kommer du att få se en skärmdump från ett ”välkänt” indie-spel och det är ditt jobb att veta från vilket spel den kommer. Hur många klarar du?

Quiz: Spelcitat

Det finns mängder av kända citat från olika spel, vissa mer tänkvärda än andra. Men den stora frågan är om du tror att du kan matcha rätt citat med rätt spel? Eller som Duke Nukem skulle ha sagt; ”Come get some!”

Pac-Man

Det finns få spel som är så klassiska som Pac-Man så vi tänkte ägna denna TBT till just historien om Pac-Man. Andra spel som var på tapeten var Tetris, Pong och Space Invaders men de får vänta ett litet tag innan de får en egen TBT.

Sega Mega Drive

Pratar man retro-spelkonsoler så går nog de flestas första tankar till Nintendo 8-bit eller Super Nintendo. Man ska dock inte glömma den fantastiska spelkonsolen Sega Mega Drive (även kallad Sega Genesis i Nordamerika).

Voodoo – en 3D-revolution

I dagens #ThrowbackThursday så tänkte titt på lite spelhistoria som troligen alla som spelade datorspel under 90-talet har ett minne av, nämligen grafikkortet Voodoo från 3dfx.