Quiz: Känner du igen dessa indie-spel?

Det finns mängder av helt fantastiska indie-spel på marknaden, men frågan är hur många har du koll på? I detta quiz kommer du att få se en skärmdump från ett ”välkänt” indie-spel och det är ditt jobb att veta från vilket spel den kommer. Hur många klarar du?

Testa även våra andra quiz

Du hittar dem här.

ASUS ROG Pugio & Strix Evolve

Dustin home,

Asus två senaste spelmöss har äntligen nått oss och vi är riktigt imponerade av dessa små rackare. Vill du ta en närmare koll så tänkte vi här ge er en liten bildkavalkad samt våra första tankar kring dessa.

18 juli 2017

E3 2017

Dustin home,

Alla nyheter från världens största spelmässa.

13 juni 2017

Quiz: Spelcitat

Dustin home,

Det finns mängder av kända citat från olika spel, vissa mer tänkvärda än andra. Men den stora frågan är om du tror att du kan matcha rätt citat med rätt spel? Eller som Duke Nukem skulle ha sagt; ”Come get some!”

5 juni 2017

Pac-Man

Dustin home,

Det finns få spel som är så klassiska som Pac-Man så vi tänkte ägna denna TBT till just historien om Pac-Man. Andra spel som var på tapeten var Tetris, Pong och Space Invaders men de får vänta ett litet tag innan de får en egen TBT.

6 december 2016

Sega Mega Drive

Dustin home,

Pratar man retro-spelkonsoler så går nog de flestas första tankar till Nintendo 8-bit eller Super Nintendo. Man ska dock inte glömma den fantastiska spelkonsolen Sega Mega Drive (även kallad Sega Genesis i Nordamerika).

6 december 2016

Voodoo – en 3D-revolution

Dustin home,

I dagens #ThrowbackThursday så tänkte titt på lite spelhistoria som troligen alla som spelade datorspel under 90-talet har ett minne av, nämligen grafikkortet Voodoo från 3dfx.

8 mars 2016