Dustin Expo

Dustin Expo

Konsumentdagen 23 mars 2019
Ericsson Globe, Stockholm

Välkommen till Dustin Expo 2019

I mars slår vi återigen upp portarna till Ericsson Globe och välkomnar dig till Nordens största och viktigaste IT-mässa.

Under tre händelserika dagar samlar Dustin cirka 80 av branschens främsta tillverkare i Ericsson Globe i Stockholm. Presentationer och demonstrationer av produkter och tjänster blandas med inspirerande föreläsningar. De två första dagarna riktar sig till företag. Dag tre fokuserar på konsumenter. Den uppskattade kombinationen av spännande produkter, aktuella seminarier och expertrådgivning har gjort Dustin Expo till årets IT-händelse i Sverige. Varje år lockar mässan omkring 10 000 besökare.

På konsumentdagen, lördagen den 23 mars, är mässan öppen för allmänheten. Då lägger vi fokus på hemelektronik, e-sport och framtidens smarta hem. Kom och låt dig inspireras av en uppsjö produkter att testa på plats, lär dig mer på spännande seminarier och dra nytta av våra fina mässerbjudanden. Oavsett om det är gaming, VR, AR, smartphones, smarta hem eller något annat inom hemelektronik som är prylen för dig, så bara måste du vara på plats!

Fri entré. Varmt välkommen!

Upptäck och inspireras

Videos

Artiklar

article cover photo

Övrigt

3 tips på hur du tar bättre bilder med mobilen

Det finns några enkla saker du kan tänka på om du vill höja kvalitén på dina bilder. Det handlar inte så mycket om kamerakvalitet eller tekniska inställningar, det handlar snarare om dig som fotograf. Bingo Rimér har varit verksam fotograf i över 20 år. Här har du hans 3 bästa tips på hur du tar bättre bilder med mobilen.

6 februari 2019

Dustin Expo 2019 börjar om