Dustin Expo

Dustin Expo

Konsumentdagen 23 mars 2019
Ericsson Globe, Stockholm

Välkommen till Dustin Expo 2019

I mars slår vi återigen upp portarna till Ericsson Globe och välkomnar dig till Nordens största och viktigaste IT-mässa.

Under tre händelserika dagar samlar Dustin cirka 80 av branschens främsta tillverkare i Ericsson Globe i Stockholm. Presentationer och demonstrationer av produkter och tjänster blandas med inspirerande föreläsningar. De två första dagarna riktar sig till företag. Dag tre fokuserar på konsumenter. Den uppskattade kombinationen av spännande produkter, aktuella seminarier och expertrådgivning har gjort Dustin Expo till årets IT-händelse i Sverige. Varje år lockar mässan omkring 10 000 besökare.

På konsumentdagen, lördagen den 23 mars, är mässan öppen för allmänheten. Då lägger vi fokus på hemelektronik, e-sport och framtidens smarta hem. Kom och låt dig inspireras av en uppsjö produkter att testa på plats, lär dig mer på spännande seminarier och dra nytta av våra fina mässerbjudanden. Oavsett om det är gaming, VR, AR, smartphones, smarta hem eller något annat inom hemelektronik som är prylen för dig, så bara måste du vara på plats!

Fri entré. Varmt välkommen!

Dustin Expo 2019 börjar om