Dustin Expo

Dustin Expo

Konsumentdagen 23 mars 2019
Ericsson Globe, Stockholm

Tack för i år!

Nordens största och viktigaste IT-mässa har än en gång gått av stapeln.

Under tre händelserika dagar samlade vi drygt 80 av branschens främsta tillverkare i Ericsson Globe i Stockholm. Presentationer och demonstrationer av produkter och tjänster blandades med inspirerande föreläsningar.

Under företagsdagarna, 21–22 mars, hade man möjlighet att bekanta sig med årets produktnyheter från marknadens ledande tillverkare, vässa sin digitala kompetens och få tips direkt från IT-experterna.

På konsumentdagen, 23 mars, hölls mässan öppen för allmänheten. Fokus låg då istället på hemelektronik, e-sport och framtidens smarta hem. Som besökare hade man chansen att testa en uppsjö av produkter, lära sig mer på spännande seminarier och dra nytta av våra fina mässerbjudanden.

I artiklarna nedan kan du läsa mer om vad som hände på mässan.

article cover photo

Övrigt

10 coola prylar som gick att se på Dustin Expo 2019

Under mässans tre dagar visades det upp mängder av prylar. Det här var några av de hetaste.

1 april 2019
article cover photo

Övrigt

Dustin Expo 2019: De hetaste snackisarna

Dustin Expo har slagit igen portarna för den här gången. Besökarna har strömmat ut ur Ericsson Globe och utställarna har plockat ner sina montrar efter tre fantastiska dagar. För dig som inte kunde vara med den här gången har vi samlat de hetaste snackisarna.

25 mars 2019

Upptäck och inspireras

Videor

Artiklar

article cover photo

Övrigt

3 tips på hur du tar bättre bilder med mobilen

Det finns några enkla saker du kan tänka på om du vill höja kvalitén på dina bilder. Det handlar inte så mycket om kamerakvalitet eller tekniska inställningar, det handlar snarare om dig som fotograf. Bingo Rimér har varit verksam fotograf i över 20 år. Här har du hans 3 bästa tips på hur du tar bättre bilder med mobilen.

6 februari 2019