Allt för gamern

Här har vi samlat alla produkter som passar dig som gamer.

Allt du behöver för dina spel samlat på ett ställe

För att göra det enklare för dig som gamer så har vi valt att samla alla prylar du kan tänkas behöva på ett och samma ställe. Allting är noga utvalt för att just passa dig som först och främst använder din dator för att spela. Du hittar här kraftfulla grafikkort, snabba skärmar samt de bästa mössen och tangentborden för både FPS- och MMORPG-spel. Känner du inte att du har full koll på exakt vad du behöver så har vi även samlat massor av kunskap från våra experter här så att du kan läsa dig till det.

Gamingskärmar

Gamingskärmar

Här har vi samlat alla bildskärmar som lämpar sig för dig som vill ha en riktigt bra spelskärm. Glöm heller ej att även om en bärbar dator har en inbyggd skärm så bör du köpa till en riktig gamingskärm om du ska spela på den.

Gamingdatorer

Gamingdatorer

När det kommer till gamingdatorer så är det fortfarande så att den stationära datorn regerar om du ska ha det kraftfullaste som går, det finns dock numera även riktiga prestandamonster till bärbara datorer så underskatta inte dessa om du ska köpa en ny speldator.

Datorkomponenter

Datorkomponenter

Vare sig du letar efter ett moderkort, en processor eller ett nytt grafikkort för att uppgradera din nuvarande dator med eller om du letar efter alltihopa för att bygga en helt ny dator så är det här du hittar dessa.

Gamingmöss

Gamingmöss

Behöver du en ny gamingmus till din dator så har vi exakt vad du söker. Vare sig du är ute efter en enkel FPS-mus eller en spelmus anpassad för MMORPG-spel.

Gaming-tangentbord

Gaming-tangentbord

Det finns mängder av olika speltangentbord och vilket som passar dig beror helt på vad du gillar och vad du har för budget. Här hittar du alla vår gaming-tangentbord samt all information du behöver för att välja rätt tangentbord för dig.

Gamingheadset

Gamingheadset

Spelar du online så vill du troligen ha ett headset med bra ljud och bra mikrofon. Därför har vi ett stort utbud av just gamingheadset för att det ska finnas en modell för alla olika typer av spelare och i alla prisklasser.