Datorchassin (5)
Corsair Carbide Air 740 Cube Svart
High Airflow ATX Cube Case
Färg Svart
Moderkort som stöds Mini-ITX, Micro ATX, ATX
1 599:-
In Win 707 E-ATX Case Black Svart, Röd
Stunning Modern Design
Färg Svart, Röd
Moderkort som stöds Micro ATX, ATX, Extended ATX
1 109:-
In Win In Win 904 Plus Black - ATX Case Svart
Snyggt och kompakt chassi
Färg Svart
Moderkort som stöds Micro ATX, ATX
2 349:-
In Win 901 Mitx Case Black Svart
Snyggt och kompakt chassi
Färg Svart
Moderkort som stöds Mini-ITX
1 849:-
In Win 901 Mitx Case Silver Silver
Snyggt och kompakt chassi
Färg Silver
Moderkort som stöds Mini-ITX
1 849:-

Datorchassin för alla syften

För att bygga en egen dator så krävs först och främst en datorlåda att utgå ifrån. Vilken låda du bör bygga din dator i beror på vad du ska med datorn till.

Tower-datorer

Fulltower, Miditower och Mini-micro tower är de chassin som ser ut så som många föreställer sig en stationär dator. Det vill säga en mer eller mindre fyrkantig låda att ställa på golvet. Dessa är bra så fort du ska bygga en dator med hög prestanda, exempelvis en speldator. Detta då de rymmer väldigt mycket och låter dig optimera kylningen på ett bättre sätt än mindre lådor.

HTPC

Om du ska bygga en HTPC så finns det två vägar att gå, antingen så köper du en minimal låda som går att gömma i tv-bänken eller så köper du en låda i storlek med en klassisk förstärkare. Om du väljer det senare alternativet så kan du bland annat även låta mediadatorn fungera som hemmaserver tack vare plats för många hårddiskar. En sådan låda låter dig även bygga en kraftfullare dator som även klarar av att användas som speldator med tv:n som skärm. De små lådorna är till för dig som bara vill ha en dator för att spela upp filmer, strömma tv-serier och surfa på.

Mini-ITX

I denna kategori hittar du mindre datorlådor anpassade för små moderkort i storleken Mini-ITX. Dessa lådor är till för dig som tycker det är viktigt att datorn ej är för stor.