Den optimala datorlådan

Den vanligaste typen av datorlåda är troligen miditower. Dessa lådor är stora nog för att de flesta personer ska få plats med allt de vill i lådan men ändå så pass ”liten” att den får plats på skrivbordet.

Vilket moderkort passar?

När du köper ett nytt datorchassi till din befintliga dator så ska du vara noga med att köpa en låda där allt faktiskt får plats. Först och främst så måste moderkortet passa så börja med att titta upp vilken moderkortstyp du har. Tack och lov är detta standardiserat så leta efter beteckningar som ATX, microATX, Mini-ITX samt Extended ATX. Samma gäller förstås även om du bygger en helt ny dator men då är det upp till dig om du väljer moderkort först och sedan köper en passande låda eller om du väljer en låda och köper ett passande moderkort.

Expansionsplatser m.m.

Vid valet av datorlåda så bör du ha viss koll på hur många expansionsplatser du behöver, både synliga och dolda. Titta också på hur många fläktar lådan är utrustad med samt hur stora dessa är. Sen är det förstås även viktigt att köpa en snygg låda, eller ja, vi tycker i alla fall att det är viktigt med en snygg låda.

Filter

kr
kr
CSFG Tower of Doom

CSFG

Tower of Doom

Artikelnr. 5011291341 Tillv. art. nr. CSFG-TOD-BUNDLE-BK
  3-4 dagar
  7 595 kr
  CSFG The Crow

  CSFG

  The Crow

  Artikelnr. 5011291338 Tillv. art. nr. CSFG-CROW-BUNDLE-BK
   3-4 dagar
   7 595 kr
   CSFG Tower of Doom

   CSFG

   Tower of Doom

   Artikelnr. 5011291339 Tillv. art. nr. CSFG-TOD-BUNDLE-WT
    3-4 dagar
    7 595 kr
    CSFG The Crow

    CSFG

    The Crow

    Artikelnr. 5011291337 Tillv. art. nr. CSFG-CROW-BUNDLE-WT
     3-4 dagar
     7 595 kr

     Visar 4 av 4 produkter