PNY XLR8 GeForce GTX 1050 Ti OC GAMING 2
Tillverkare PNY
Grafikprocessor NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti
Grafikminne 4 GB
Minnestyp GDDR5 SDRAM
2 599:-
PNY GTX 1050 Ti 4GB
Alla förtjänar ett snyggt spel
Tillverkare PNY
Grafikprocessor NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti
Grafikminne 4 GB
Minnestyp GDDR5 SDRAM
2 199:-
PNY GeForce GTX 1060 3GB
Effektiv prestanda med den senaste tekniken
Tillverkare PNY
Grafikprocessor NVIDIA GeForce GTX 1060
Grafikminne 3 GB
Minnestyp GDDR5 SDRAM
2 999:-

Nvidia-grafikkort – för den kräsne gamern

Nvidia är ett företag som varit med länge och alltid legat i framkant vad gäller kraftfulla grafikkort för bland annat gamers. I denna kategori hittar du alla grafikkort som baseras på just Nvidias teknik.

Grafikprocessor

En viktig sak att veta är att Nvidia inte är företaget som tillverkar dessa grafikkort utan vad Nvidia gör är att utveckla och tillverka grafikprocessorer. Dessa processorer används sedan av tillverkare som Asus, Gigabyte och MSI för att producera kraftfulla grafikkort. Utöver en kraftig grafikprocessor så finns det nämligen även många andra saker som spelar roll för hur bra ett grafikkort är. Här nedan är ett par av sakerna som kan vara värda att tänka på när man köper ett grafikkort.

Andra specifikationer

Utöver processorn så bör du bland annat tänka på hur mycket grafikminne du behöver. En annan sak att tänka på är vilka anslutningar du behöver. Behöver du andra utgångar än DisplayPort eller behöver du flera utgångar för att du vill använda flera skärmar kanske? Dessa är alla vettiga frågor att ställa dig innan du köper ett grafikkort.