Möss

Behöver du en ny mus till din dator så har vi exakt vad du söker. Vi har trådlösa möss, trådade möss, presentations-möss samt andra mer udda pekdon om det är vad du vill ha.

Trådat vs. trådlöst?

Möss med sladd är det självklara valet för gamern samt för dig som inte vill behöva bry dig om att byta batterier. Trådlösa möss är å andra sidan det självklara valet om du reser mycket och vill ha med dig en mus. Men de passar även bra på skrivbordet om du vill slippa kabeltrassel.

Extra knappar

En gång i tiden så hade nästan alla möss två knappar men sakta med säkert så dök det upp allt fler knappar på dessa pekdon. Idag så finns det möss med ett tiotal knappar eller fler som du kan programmera till att göra vad du vill. Dessa är ofta bra för gamers men det finns även andra användningsområden.

Övriga pekdon

Om du får ont av att använda en mus så kanske du istället bör köpa en trackball, en touchpad eller en rollermouse? Dessa låter dig styra datorns muspekare på andra sätt som kan vara skonsammare mot din handled och helt enkelt ge dig bättre ergonomi. Det finns även produkter som låter dig styra muspekaren utan att behöva ett skrivbord, dessa är exempelvis perfekta om du håller i presentationer stående och behöver styra en muspekare.

Filter

kr
kr
Keychron M6 Wireless Mouse RF Wireless + Bluetooth + USB Type-C

Keychron

M6 Wireless Mouse RF Wireless + Bluetooth + USB Type-C

Artikelnr. 5020001293 Tillv. art. nr. M6-A1
  • Gränssnitt RF Wireless + Bluetooth + USB Type-C
  • Rörelsedetektor-teknik Optisk
  • Antal knappar 5
  • Formfaktor högerhand
3 kvar
899 kr
Keychron M6 Wireless Mouse

Keychron

M6 Wireless Mouse

Artikelnr. 5020001294 Tillv. art. nr. M6-A3
    1 kvar
    899 kr

    Visar 2 av 2 produkter