IT-säkerhet handlar inte bara om brandväggar och andra nätverkslösningar utan det handlar även om att skydda företagets datorer från tjuvar. Här hittar du allt från kortläsare till vajerlås och andra stöldskydd.

Kort

Vill du inte att någon obehörig ska kunna komma åt innehållet på din dator är ett sätt att öka säkerheten att börja använda kort och kortläsare. Under kategorierna Smart cards och kortläsare hittar du allt du behöver för att öka säkerheten med hjälp av smartkort.

Vajerlås

Vajerlås förknippas nog mest med märket Kensington och deras välkända kensingtonlås. Låsen går att använda med datorer och annan utrustning som har ett litet speciellt hål där man klickar i vajern och låser.

Vajerlås och säkerhetskablar används oftast för laptops när man är på resande fot för att låsa fast sin dator eller annan utrustning. Det finns även låslösningar för stationära datorer och fasta installationer. Du hittar dem i våra kategorier på den här sidan.

Låsboxar

Behöver du en låda att låsa in din bärbara dator i när du lämnar kontoret? Eller behöver företaget kanske ett större låsbart skåp för flera datorer samtidigt? I så fall hittar du vad du söker här.

Vi har även massor av olika boxar och lås för stationära datorer vilket gör att det blir väldigt svårt för eventuella tjuvar att få med sig datorerna från ditt kontor.

Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp att navigera utbudet eller har frågor om en specifik modell - vi hjälper dig att hitta rätt säkerhetsprodukt för ditt företag.

Filter

kr
kr
Ceka Anchorpad Wire Kodlås

Ceka

Anchorpad Wire Kodlås

Artikelnr. 5010112152 Tillv. art. nr. 5777
  28 kvar
  155 kr
  Ceka Förankringssats Vägg Fort Knox

  Ceka

  Förankringssats Vägg Fort Knox

  Artikelnr. 5010315511 Tillv. art. nr. 630
   Beställningsvara
   895 kr
   Ceka Anchorpad Wire Slot-Lock Olikalås

   Ceka

   Anchorpad Wire Slot-Lock Olikalås

   Artikelnr. 5010112163 Tillv. art. nr. 577
    Beställningsvara
    995 kr
    Ceka Anchorpad Wire Slot-Lock Master Key 25-Pack

    Ceka

    Anchorpad Wire Slot-Lock Master Key 25-Pack

    Artikelnr. 5010075772 Tillv. art. nr. 5772-25H
     Beställningsvara
     3 995 kr

     Visar 4 av 4 produkter