Tangentbord för alla smaker

Det finns mängder av olika tangentbord och vilket som passar dig beror helt på vad du gillar och vad du ska använda din dator till. Vet du inte riktigt själv så hjälper vi dig här nedan med några saker du bör tänka på.

Trådlöst eller ej

Den första frågan du ska ställa dig är förstås om du vill ha ett trådlöst tangentbord eller inte. Ett trådlöst tangentbord är väldigt trevligt om du ska ta med dig tangentbordet när du reser eller om du vill hålla ditt skrivbord rent från sladdar. Nackdelen är förstås att batteriet kan ta slut, idag så räcker dock batterierna väldigt länge. För gamern så är ett trådat tangentbord nästan en självklarhet då trådlöst kan lagga och krångla om man har otur.

Slaglängd, mediaknappar och andra funktioner

Den viktigaste saken på ett tangentbord är förstås tangenterna och känslan av dessa är olika från tangentbord till tangentbord. En sak är slaglängden som bestämmer hur långt ned du måste trycka tangenten innan den klickar till. Men även hur mjuk knappen är och hur stort motståndet är avgör om man gillar knapparna eller ej. Ska tangentbordet användas till en dator som används för musik och filmtittning så kan det vara skönt med dedikerade mediaknappar och om du är en gamer så finns det mängder av olika tangentbord för att du ska hitta ett som passar just din spelstil.

Filter

kr
kr
3DConnexion Keyboard Pro with Numpad Nordic

3DConnexion

Keyboard Pro with Numpad Nordic

Artikelnr. 5011265641 Tillv. art. nr. 3DX-700094
  • Gränssnitt USB + RF Wireless + Bluetooth
  • Tangentteknik Saxbrytare
  • Tangentbordets formfaktor Fullstor (100 %)
  • Bakgrundsbelysning Nej
48 timmar
2 195 kr
3DConnexion Numpad Pro

3DConnexion

Numpad Pro

Artikelnr. 5011363617 Tillv. art. nr. 3DX-700105
    48 timmar
    875 kr

    Visar 2 av 2 produkter