Använder ditt företag IP-telefoni? Eller kanske är ni på väg att gå över till detta? I denna kategori hittar du alla våra IP-telefoner samt tillbehör som behövs för en fungerande IP-telefoni.

IP-telefoner

Det finns mängder av olika IP-telefoner och det i väldigt skilda prisklasser. Priset bestäms först och främst av hur många funktioner telefonen är utrustad med och förutom riktigt enkla modeller så har vi även enheter med massor av funktioner som passar bäst i exempelvis ditt företags reception.

Flera modeller har även stöd för PoE vilket gör att de kan drivas med ström som skickas via nätverkskabeln (detta kräver att din switch har PoE-stöd). En annan trevlig funktion som vissa IP-telefoner är utrustade med är en USB-anslutning. Denna går bland annat att använda för att koppla in ett headset eller ett trådlöst nätverkskort om telefonen ska används på en plats dit du ej kan dra en nätverkskabel.

Andra enheter

Behöver du inte en IP-telefon men något annat som har med IP-telefoni att göra så har vi bland annat SIP-servrar, externa mikrofoner och mycket mer.

Kategori

Filter

kr
kr
Poly VVX 250 Business IP Phone

Poly

VVX 250 Business IP Phone

Artikelnr. 5011285787 Tillv. art. nr. 2200-48820-025
  • Högtalartelefon Ja
  • Röstigenkänning G.711, G.722, G.722.1, G.729A, G.729B, iLBC, OPUS
  • Nätverksansluten (Ethernet) Ja
  • Wi-Fi Nej
1 kvar
2 899 kr

Visar 1 av 1 produkter