Patchpanel

En patchpanel, även känd som ett patchfält, används för att organisera och hantera nätverksanslutningar inom en nätverksinfrastruktur. Panelen är utrustad med portar där nätverkskablar kan anslutas. Upptäck utbudet av patchpaneler på Dustin.

Varför en patchpanel?

Patchpaneler används som en central anslutningspunkt för alla nätverkskablar inom ett företag eller nätverksrum. Genom att ansluta kablarna till patchpanelen istället för direkt till nätverksenheten kan du enklare ändra nätverkskonfigurationer. Patchpaneler förbättrar inte bara nätverkets prestanda, utan skapar också ett strukturerat kabelsystem för ökad effektivitet och tillförlitlighet inom nätverksinfrastrukturen. På så sätt optimerar du nätverkshanteringen.

Eftersom varje port på patchpanelen är märkt och motsvarar en specifik anslutning i nätverket, organiseras alla nätverkskablar på ett strukturerat och tydligt sätt. Detta underlättar även vid kvalitetskontroller. Eventuella problem med kablarna kan snabbt upptäckas och åtgärdas. Med en patchpanel kan du också enkelt lägga till en ny nätverksenhet och flytta befintliga enheter. Det gör det enkelt att expandera nätverket.

Filter

kr
kr
Deltaco Patchpanel

Deltaco

Patchpanel

Artikelnr. 5010486297 Tillv. art. nr. PAN-113
  23 kvar
  295 kr
  Deltaco Patchpanel

  Deltaco

  Patchpanel

  Artikelnr. 5011069884 Tillv. art. nr. PAN-201
  • Antal anslutningar 24
  • Anslutning RJ-45
  • Kabeltyper som stöds Cat6
  • Rackkapacitet 1U
  3 kvar
  845 kr

  Visar 2 av 2 produkter