Idag så använder väldigt många sina telefoner som GPS:er men det finns fortfarande flera tillfällen då man vi ha en dedikerad GPS-enhet. Exempelvis när man är ute och vandrar.

Sport-GPS

Är du ofta ute och springer, cyklar eller liknande så kan en sport-GPS vara en fantastisk investering. Dessa låter dig logga dina träningsrundor och det med betydligt bättre precision än din mobiltelefon.

Vandring

I kategorin utomhus-GPS:er så hittar du GPS-enheter skyddade mot stötar och väder. Dessa är perfekta reskamrater när du ska ut på en vandring och vill ha koll på var du är och ha med dig en smart karta.

Barn och husdjur

Vissa GPS-enheter saknar skärm och dessa kan ha flera olika användningsområden. Det finns exempelvis enheter som är till för att hålla koll på din bil och andra som är till för att matcha GPS-info med din kamera för att geotagga dina foton. Det finns även enheter som är till för att du ska kunna hålla koll på dina barn eller husdjur.

Fordonsnavigation

Detta är troligen vad de flesta tänker på när man nämner ordet GPS. Dessa GPS:er hjälper dig att ta dig fram på vägarna genom att ge dig direktioner när det är dags att svänga, byta fil med mera. En sådan här bil-GPS kan ofta även hålla koll på fartkameror, din hastighet och mycket annat.

Kartor och programvara

Förutom hårdvara så säljer vi även kartor till din GPS. Så behöver du extra kartor för att du ska åka ut i Europa eller vandra i ny terräng är det bara att ta en titt på vad vi har.

Filter

kr
kr
Tomtom Battery Cable
Artikelnr. 5010999735 Tillv. art. nr. 9UGE.001.04
  4 kvar
  345 kr
  Tomtom Rider 50 We
  Artikelnr. 5011177186 Tillv. art. nr. 5011177186
  • Tillverkare TomTom
  Beställningsvara
  3 599 kr
  Tomtom GO Essential
  Artikelnr. 5011120470 Tillv. art. nr. 1PN5.002.10
  • Tillverkare TomTom
  Beställningsvara
  3 003 kr

  Visar 3 av 3 produkter