Allt du behöver i sommar

Tricket är att ha en bra surfplatta eller läsplatta. Då kan du klara dig länge. Kom ihåg att skaffa ett stativ för att din platta ska stå stadigt när du maratontittar serier. Och ett fodral för att den ska landa mjukt när du glider in i en drömmig powernap. Om du känner dig osäker på vad du ska tänka på när du väljer läsplatta har vi satt ihop en guide som hjälper dig att hitta rätt.

För att stänga ute omgivningen och komma in i trans är ett par hörlurar ett måste. Och för att undvika att mobilen laddar ur är en powerbank lika självklar som jordgubbar på midsommar.

Men nu glömde vi kanske det viktigaste. Vad behöver man för att slippa svajig uppkoppling i sommarstugan?

Svaret är ett stabilt (mobilt) nätverk med tillräcklig räckvidd och kapacitet för alla dina enheter.

Chromebook. Om du inte har en, skaffa en. Varför? För att den fungerar både som laptop och surfplatta, väger lite och är enkel att ta med. Den är sommarkompatibel helt enkelt.

Funderar du på att köra någon slags digital detox? En kompromiss är att satsa på en smartklocka. Då har du en livlina till omvärlden om det krisar. Inte minst kan du se till att hålla koll på pulsen, att den är tillräckligt låg. Med ett armband som matchar hängmattan blir du som en kameleont, omöjlig att upptäcka. Målet är ju trots allt att slippa lämna hängmattan.

Bästsäljare