Hörlurar för onlinemöten, film eller musik

Funderar du på att köpa nya hörlurar?

Upptäck vårt breda sortiment av hörlurar för din vardag och fritid.

In-Ear

Vi har samlat In-Ears som passar bra för dig som tittar på film eller lyssnar på podden när du är på språng. Det vill säga In-Ears är för dig som pendlar mycket eller har ont om utrymme när du reser till jobbet eller skolan. Välj ett par med gummikuddar eller brusreducering utifall du vill stänga ute din omgivning när du lyssnar.

Rekommenderade produkter från våra specialister

Till produkterna

On-Ear

Vårt sortiment inom On-Ears passar utmärkt när du är hemma och städar eller jobbar. De passar speciellt för dig som tycker det är obekvämt att ha hörlurarna i örkanalen eller att det blir för varmt samt stort att ha med hörlurar som sluter helt runt örat. Välj ett par med sladd för att alltid vara redo och lyssna eller trådlösa för att kunna känna friheten att slippa sladden till enheten.

Rekommenderade produkter från våra specialister

Till produkterna

Over-Ear

Våra Over-Ears passar den som vill ha den ultimata komforten och möjligheten att lyssna länge utan att behöva ta av dig dina hörlurar för att pausa musiken eller serierna. När du köper Over-Ear köp då några som är stora, väl vadderade och ventilerade. De förlänger din lyssningstid. Om de har brusreducering så är de också perfekta för den långa flyg eller tågresan.

Rekommenderade produkter från våra specialister

Till produkterna

Headset för gaming och onlinemöten

Headsets är är för dig som behöver hörlurar när du studerar på distans. De passar även utmärkt för dig som gamear. Headsets är nämligen alla hörlurar med mikrofon, dock finns det många tillverkare som skapar headset som är speciellt utformade för gaming eller online möten. Se till att köpa några med sladd eller mycket batteritid så att du inte behöver springa efter laddaren mitt under ditt nästa gaming rekord, eller presentation.

Rekommenderade produkter från våra specialister

Till produkterna