Hej! Du använder en gammal webbläsare. Om du vill använda alla funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du besöker oss i en annan webbläsare, till exempel Google Chrome eller Microsoft Edge.

Smart kombination av skal + displayskydd

Cirafon Supreme Drop Safe är ett kraftigt och stöttåligt skal som tillsammans med Cirafon härdat glas från Asahi Glass, håller din mobil i toppskick en lång tid framöver.

Klassificerad med Drop Safe-certifikat på 1, 2 och 3m

Lite mer om...

Cirafons Drop Safe-skal

Skalet är lätt, smidigt och ligger bra i handen samtidigt som du har full tillgång till telefonens knappar, mikrofon, högtalare, laddningsuttag och kamera.

Drop Safe-certifiering

Den chockabsorberande designen är klassificerad med drop safe certifikat på 1-2-3 m, detta innebär att skalet har möjlighet att kunna skydda telefonen på fall upp till 1-3 meter.

Cirafons härdade glas (displayskydd)

Med Cirafon härdade glas får du ett tunt och bra skydd för telefonens display samtidigt som det ger samma känsla som originalglaset på din telefon.

Varför glas är bättre än plast

Väljer du ett skärmskydd som är tillverkat av glas får du helt annan känsla, kombinerat med en oslagbar slagtålighet. Ett skärmglas är dessutom lättare att applicera och du får en hård yta utan luftbubblor, något som är vanligt förekommande under plast.

Med en kombination med skal och glas reducerar du kostnader på reparationer, långa väntetider och kollegor som inte kan nås. Våra produkter är av hög kvalité och är noggrant utvalda och testade av oss.

For a smarter way of life.

Skal

Skärmskydd

Laddning