EZVIZ BC1 Kit säkerhetssystem

EZVIZ, ett globalt varumärke för smart hemsäkerhet, har som mål att skapa ett säkert, bekvämt och smart liv genom sina intelligenta enheter, molnbaserade plattform och AI-teknik. Nu lanserar man det nya trådlösa batterikamerakitet BC1, som är försett med ett imponerande uppladdningsbart batteri på 12 900 mAh som håller i upp till ett år på en full batteriladdning, vilket ger 365 dagar av trygg användning.

Köp nu

Ultralång batteritid för årslång trygghet

Tillsammans med en basstation ger den trådlösa kameran BC1 ett välavvägt skydd för hemmet i upp till ett helt år på en enda laddning*.

*Data kommer från rigorösa tester under standardförhållanden i EZVIZ labb

Rörelsevarningarna är träffsäkrare än någonsin

BC1-kameran integrerar en PIR-sensor med en detekteringsalgoritm för personer som är tillräckligt intelligent för att skilja personer från andra rörliga objekt, något som ökar säkerheten samtidigt som antalet oönskade meddelanden minskas.

Mörkerseende med färg

Tack vare två inbyggda spotlights kan BC1 återge klara färger även i beckmörker. På så sätt kan du se viktiga detaljer som annars skulle gå förlorade.

En uppmärksam väktare som håller koll på din egendom

Användarna kan specificera tidsramar för detektering. När kameran detekterar formen av en person aktiverar BC1 automatiskt en siren och blinkar med två spotlights* så att personen förstår att den har upptäckts.

*Spotlights blinkar inte när läget för mörkerseende i färg är aktiverat

Anpassningsbara röstmeddelanden

BC1 är en genomtänkt produkt med en design som gör att du kan skapa unika röstmeddelanden* för välkomsthälsning eller avskräckning.

*Stödjer inspelning av tre 10-sekunders ljudmeddelanden

Byggd för att hålla

BC1-kameran har en IP66-kapsling som ger skydd mot damm och vatten för långvarigt skydd även i de tuffaste väderförhållanden.

Andra populära produkter från EZVIZ