Du kommer att älska dem lika mycket som vi

Våra favoritprylar just nu.

Du kommer att älska dem lika mycket som vi

Våra favoritprylar just nu.

DJI Spark – Fly More Combo

Perfekt startpaketet för den nyblivna drönarpiloten

Det är nog ingen nyhet att vi gillar drönare här på Dustin och just nu är detta paket vår favorit om man ska köpa sin första drönare. I Fly More Combo-paketet får du inte bara en av de mest portabla och prisvärda drönarna på marknaden, DJI Spark, utan du får även en hel hög bra tillbehör. Exempelvis får du en smidig väska, extrabatterier samt extra propellrar om olyckan skulle vara framme. Drönaren i sig är en riktigt smart drönare som automatiskt kan följa personer, ta selfies på dig med mera. En perfekt kompanjon helt enkelt.

Nikon D7500

Både lättanvänd och avancerad på samma gång.

Inför sommaren så är det inte helt ovanligt att vi får se många nya kameramodeller och 2017 var inte ett undantag. Vår favorit bland alla nya kameror är dock utan tvekan Nikons nya systemkamera Nikon D7500. Denna kamera lånar massor av smarta funktioner och inte minst riktigt bra bildkvalitet från storebror D500. Trots detta så är den också otroligt lättanvänd och är utrustad med funktioner som auto-läge. Detta för att en nybörjare ska kunna börja enkelt men ändå ha massor av kamera att växa i. De mest intressanta specifikationerna är nog att den kan fotografera med ISO upp till 1 640 000(!) samt att filmläget tillåter riktigt hög kvalitet med 4K video i 8 bitars 4:2:2.

Logitech Circle 2

Håll koll på hemmet var du än är

Så här i semestertider så kan det vara bra att utrusta hemmet med lite extra säkerhetsprylar. En bra pryl som man kan skaffa sig är en uppkopplad övervakningskamera. Med hjälp av en sådan kan du ständigt hålla koll på hemmet var du än är. Logitech Circle 2 är en av våra favoriter när det kommer till detta då den är enkel att installera och har massor av smarta funktioner. Du får varningar om den känner av rörelse, du kan både strömma och kolla senare samt att den är enkel att montera på den perfekta platsen i ditt hem.

Fujifilm instax SHARE SP-2

Gör om din telefon till en polaroidkamera

Tiden med polaroidkameror är sedan länge över, men det betyder inte slutet på möjligheten att ta del av sina bilder i pappersform direkt. Exempelvis så har Fujifilm under många år sålt kameror som ger dig direktutskrivna bilder. Vill du dock inte ha någon annan kamera än din mobil så är detta troligen det perfekta alternativet. Detta är Fujifilm instax SHARE SP-2, en liten batteridriven miniskrivare som trådlöst kopplas samman med din mobiltelefon så att du kan skriva ut vilka foton du vill för att dela med dig av direkt.

Nokia 3310

Enkel klassiker är tillbaka

Känner du någon som fortfarande säger att de bara vill ha en telefon som går att ringa med och att de ej behöver alla moderna funktioner? Här har du i så fall det bästa tips du kan ge dem, nyversionen av den klassiska Nokia 3310. Denna telefon har en specialanpassad skärm för att fungera extra bra i solsken, den har en standby-tid på upp till en månad och hela 22 timmar taltid. Självklart finns även några andra funktioner utöver telefon och sms, exempelvis kamera, mp3-spelare och en ny version av spelet Snake. Du kan även stoppa in två stycken sim-kort om du vill det.