Hej! Du använder en gammal webbläsare. Om du vill använda alla funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du besöker oss i en annan webbläsare, till exempel Google Chrome eller Microsoft Edge.

Alltid ström när du behöver

Nu behöver du aldrig mer oroa dig för att få slut på ström i sommarstugan, på resan eller när du jobbar mobilt. Nya Yeti-200x-lithium är en bärbar kraftstation med den senaste snabbladdningstekniken. Tack vare en höghastighetsport kan du ladda USB-C-bärbara datorer, surfplattor, kameror och telefoner på en bråkdel av tiden – flera gånger om. Vad sägs om till exempel 20 laddningar för smartphone eller fyra laddningar för din laptop? Ett stort plus är att du kan ladda din Yeti med bärbara solpaneler när du är borta från det fasta nätet.

Till produkten

Premiumlurar med lång batteritid

Tillhör du dem som tycker det är skillnad på ljud och ljud? Då får du inte missa Sonys senaste trådlösa over ear-hörlurar. En riktig testvinnare med avancerad brusreducering, inbyggd mikrofon och premiumljud. Hörlurarna har mängder av smarta funktioner som gör att de fungerar lika bra på kaféet som på jobbet. De är optimerade för Alexa och Google Assistans och du kan ansluta två Bluetooth-enheter samtidigt. Och med 38 timmars batteritid kan du lyssna hela dagen.

Till produkten

Skapa biokänsla hemma

Uppgradera höstens soffhäng med Philips nya Smart OLED Ambilight-TV. Den nya OLED-teknologin ger djupare svärta, livligare färger och skarpare kontrast i allt från HDR-filmer till spel och sport. Ambilights sken följer det som händer på skärmen och skapar stämning i hela rummet med smart bakgrundsbelysning. Dolby Vision & Dolby Atmos avancerade bild- och ljudteknik ger biokänsla och TV:n har inbyggda funktioner som appgalleri och röstassistent. Vill du byta kanal eller spelkonsol utan att ta handen ur chipsskålen? Fråga bara Alexa.

Till produkten

En multisportklocka med extra allt

Nu kan du få allt från kartor till dina favoritlåtar med dig på träningspasset. Garmin fenix 6X Pro är en multisportklocka deluxe med inbyggd GPS som uppgraderats för att passa den mest kräsna äventyraren. Du får koll på viktig hälsodata som exempelvis pulsmätning, kaloriförbrukning, hjärtfrekvens och blodsyremättnad. För vintersportaren finns förinlästa skidkartor för fler än 2000 orter över hela världen – eller 41 000 golfbanor om du gillar det bättre. Batteriet håller i upp till 80 dagar i sparläge och du kan enkelt hålla koll på förbrukningen. En annan nyhet är att du kan betala med Garmin Pay och föra över spellistor från Spotify.

Till produkten

Fantastiskt ljud utomhus

Sonos Move är en ny röststyrd Bluetooth-högtalare som passar lika bra på stranden som i hemmabion. Den är IP56-klassad vilket betyder att den tål tuffa väderförhållanden. Tekniken balanserar ljudet efter omgivningen - och det du lyssnar på - för att du alltid ska få bästa ljudupplevelsen. Google Assistant och Alexa är inbyggda så du kan enkelt byta låt, lyssna på nyheterna och ställa in väckningar utan att använda händerna.

Till produkten