Hej! Du använder en gammal webbläsare. Om du vill använda alla funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du besöker oss i en annan webbläsare, till exempel Google Chrome eller Microsoft Edge.

Prisvärda tonerkasetter för din laserskrivare

Kvalitet finns i alla färger

Har du en laserskrivare på kontoret eller hemma? Då skriver du säkert ut mycket och vill vara säker på att det du skriver ut ser proffsigt ut. För att behålla sidornas exakta och professionella utseende måste du byta toner emellanåt. Gilford förser dig med både toner och bläck, noggrant anskaffade och utvalda, i enpack eller större förpackningar till överkomliga priser. Vill du veta mer?

Hur vet jag vilken toner jag behöver?

Det kan vara svårt att hitta toner och bläck som är kompatibla med skrivaren, inte minst om du använder en äldre skrivare som har slutat tillverkas. Med det i åtanke har vi tagit fram en guide som på några sekunder kan berätta vilken sorts toner eller bläck som är kompatibel med din skrivare.

Spara på toner

Skriver du regelbundet ut i färg? Då kan det bli dyrt att köpa toner i olika färger separat. Överväg istället att köpa en förpackning med flera tonerkassetter, eftersom det kan bli betydligt billigare.