Hej! Du använder en gammal webbläsare. Om du vill använda alla funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du besöker oss i en annan webbläsare, till exempel Google Chrome eller Microsoft Edge.

GoPro HERO9 Black

GoPro HERO9 Black

Mer av allt.

HERO9 Black har en överlägsen sensor på 23,6 MP för video i 5K och foton på 20 MP. Lägg till en ny främre skärm, en bakre pekskärm med pekzoom, 30 % längre batteritid1 och HyperSmooth 3.0 så har du mer av allt du gillar.

1 Jämfört med HERO8 Black.

Köp produkten

Video i 5K

Spela in fantastiska videor med upplösning i upp till 5K, perfekt för att behålla alla detaljer även vid inzoomning. HERO9 Black har en ny sensor på 23,6 MP som är ett riktigt kraftpaket. Den ger verklighetstrogen bildskärpa, jämna rörelser och horisontutjämning i kameran som alltid imponerar.

Foton på 20 MP med SuperPhoto

Ta skarpa foton i proffskvalitet med en skärpa på 20 MP. Och med SuperPhoto kan HERO9 Black automatiskt välja den bästa bildbehandlingen för dig, så det är superenkelt att ta bra bilder.

System med utbyggbara moduler

HERO9 Black-modulerna2 ger dig alternativ. Vill du ha ett objektiv som ger dig bilder med låst horisont-läge och oslagbar stabilisering? Skaffa Max-objektivmodulen. Vill du belysa motivet? Då är belysningsmodulen för dig. Vill du ha mikrofoner och ännu fler anslutningsmöjligheter? Lägg bara till mediamodulen för att anpassa.

2 Säljs separat.

Inbyggt monteringsspänne

Du behöver inte längre bära runt på en separat ram. Fäll bara ut det vikbara stället, fäst kameran med ett fäste och sätt igång.

Främre skärm + bakre pekskärm

Den nya, större bakre pekskärmen med pekzoom på HERO9 Black är lätt att använda och den helt nya främre skärmen gör det enkelt att komponera och styra kameran intuitivt.

Kraftfullt batteri

30 % längre batteritid tack vare ett större batteri på 1 720 mAh.1 Det gör att du kan fotografera mer utan att behöva byta batteri och det ger kameran tillräckligt med kraft även när det är kallt.

1 Jämfört med HERO8 Black.

HyperSmooth 3.0

Upplev en ultimat stabilitet med vår mest avancerade videostabilisering någonsin. HyperSmooth 3.0 ger horisontutjämning i kameran och en boost i alla inställningar.

Horisontutjämning

Horisontutjämning i kameran (upp till 45 % lutning) är nu möjligt tack vare det nya digitala objektivet för linjärt + horisontutjämning – det gör att fotot blir rakt och stabilt.

TimeWarp 3.0

Ta förtrollande intervallfoton när du kör längs vägen, promenerar eller rör dig på annat sätt. TimeWarp 3.0 stannar tiden och bevarar ögonblicken. Speed Ramp är en ny funktion där du kan välja verklig hastighet (nu med ljud) eller halverad hastighet vid inspelning.

Intuitiv pekskärm

Arbeta smidigt. Kamerans pekskärm gör det enkelt att styra kameran. Du kan till exempel komponera din bild, spela upp videoklipp eller ta en selfie i HERO-läget.

Liknande produkter

Håll dig uppdaterad

Anmäl dig och få de senaste kampanjerna och inspirerande nyheter från Dustin.