Mångsidighet möter maximal prestanda

Spela in. Ladda. Slappna av. Det är allt som behövs för att få otroliga videor skickade till din telefon automatiskt. Börja med att filma dina äventyr med HERO11Black – den mest avancerade GoPron hittills. Den har LCD-skärmar fram och bak som gör att du kan ta perfekta bilder och en ny bildsensor som ger det bredaste synfältet någonsin med en HERO-kamera. Resultatet är högre bildkvalitet, bättre videostabilisering och du kan ta breda bilder eller extra höga vertikala bilder för sociala inlägg.

5.3K-video och 27MP-foton gör att du kan föreviga dina bästa ögonblick med fantastiska detaljer. Emmy®Award-vinnande HyperSmooth 5.0-stabilisering med Horizon Lock ger raka bilder även om kameran roterar 360°. Efter äventyret är det bara att ansluta GoPron när du är ansluten till ditt Wi-Fi-nätverk. Under laddningen laddas dina bilder automatiskt upp till molnet där du sedan kan lägga till musik till videon. Videor skickas automatiskt till din telefon och är redo att delas.

Galaxy Z flip3

Revolutionerande ny bildsensor

HERO11 Blacks kraftfulla nya bildsensor ger det mest expansiva synfältet någonsin för en HERO-kamera. Detta gör att du kan vara mer kreativ genom att fånga mer av himlen och horisonten i varje bild. Använd GoPro Quik-appen för att zooma in, beskära dina bilder, justera bildförhållandet samtidigt som du behåller de rika texturerna och skärpan i bilderna.

Galaxy Z flip3

Otrolig bildkvalitet

Med 5,3K-video som ger 91% högre upplösning än 4K och otroliga 665% mer än 1080p, fångar HERO11 Black all action med skarpa detaljer och otrolig bildkvalitet. Ett vattenavstötande linsskydd gör dina foton och videor ännu mer fantastiska.

Galaxy Z flip3

Emmy®Award-vinnande HyperSmooth Stabilization

HyperSmooth har aldrig varit bättre. Och nu har funktionen vunnit ett stort pris för sina fantastiska bilder – 2021 Emmy®Award för In-Camera Sensor and Software Stabilization. HyperSmooth 5.0 höjer ribban ytterligare med Horizon Lock och förbättrad stabilisering för 4:3-bildförhållande tack vare vår nya bildsensor och AutoBoost för maximal stabilisering med minimal bildskärning. Cykla, åk skridskor, åk skidor, jaga dina barn genom parken eller få häftiga POV-bilder – till och med de skakigaste bilderna blir stabila.

1 I ditt eget Wi-Fi-nätverk. GoPro-prenumeration krävs. GoPro-prenumeration tillgänglig i utvalda områden. Avsluta när som helst. Besök gopro.com för information och tillgänglighet.

2 Horizon Lock är inte tillgängligt vid inspelning av videor med 5.3K60, 4K120, 2.7K240 och 1080p240. Horisontell nivellering används för dessa högpresterande inställningar.

3 Kräver standard USB-C till USB-C eller standard USB-A till USB-C och Apple® Lightning till USB-kameraadapter (beroende på enhet).

4 Resultat baserat på tester med HERO11 Black med det medföljande Enduro Battery som spelade in 4K120-video, jämfört med HERO10 Black med det medföljande standardbatteriet vid en temperatur på 25°C (77°F).

5 Säljes separat.