Hej! Du använder en gammal webbläsare. Om du vill använda alla funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du besöker oss i en annan webbläsare, till exempel Google Chrome eller Microsoft Edge.

Den mest kraftfulla GoPro-kameran någonsin

Maxad hastighet och ultimat enkelhet samsas i den mest kraftfulla GoPro-kameran någonsin, HERO10 Black. Det revolutionerande nya GP2-chippet spelar in 5,3K-video med dubbla bildfrekvensen1, foton i 23 MP, har förbättrad prestanda i svagt ljus och imponerande HyperSmooth 4.0-videostabilisering i alla lägen. För att göra det enklare för dig är HERO10 molnansluten – så fort du laddar den överförs dina bilder automatiskt till molnet.2

För att fira denna milstolpe till kamera och dess revolutionerande nya GP2-motor har HERO10 Black en särskild GoPro-logotyp i cyanblått på framsidan och en matchande HERO10 Black-logotyp på sidan. Det gör det också lättare att särskilja den från HERO9 Black, som har samma utformning. HERO10 Black är helt kompatibel med alla HERO9 Black-moduler och tillbehör.

Galaxy Z flip3

Högupplösta foton + videor, hög bildfrekvens

De skarpaste GoPro-bilderna någonsin. HERO10 har uppgraderats till otroliga 23 MP-foton och 5,3K-videoupplösning vid 60 b/s och erbjuder dubbla bildfrekvensen för otroligt stabila rörelser. Dessutom finns 8x slowmotion vid 2,7K och du kan pausa videor och ta stillbilder på 15,8 MP från 5,3K-video som blir fantastiska.

Galaxy Z flip3

HyperSmooth 4.0

HyperSmooth har aldrig varit jämnare, och det är enkelt att alltid ställa in den bästa stabiliseringen. Dessutom får du ännu bättre prestanda i svagt ljus och horisontutjämning med högre lutningsgräns, så att dina bilder ser helt raka ut när du vill.

Galaxy Z flip3

Webbkamera + streaming

Använd din GoPro som den häftigaste tillgängliga webbkameran. Du kan utnyttja dessa mångsidiga funktioner även när du streamar. Dina tagningar kommer att se otroligt stadiga ut när du videobloggar nästa gång med enastående jämn HyperSmooth-stabilisering och skarp upplösning.

1 Jämfört med HERO9 Black med GP1
2 I Wi-Fi-nätverket hemma. GoPro-prenumeration krävs.

De faktiska produktspecifikationerna kan variera, och alla funktioner och andra produktspecifikationer kan komma att ändras utan föregående meddelande eller åtagande. GoPro, HERO och deras respektive logotyper är varumärken eller registrerade varumärken som tillhör GoPro, Inc. i USA och andra länder. Bluetooth-logotypen är ett registrerat varumärke som tillhör Bluetooth SIG Inc., och all användning av detta märke ska ske med licens. Alla övriga varumärken tillhör sina respektive ägare. © 2021 GoPro, Inc. Med ensamrätt.