Jabra Elite 85t

Jabra Elite 85t

Gör inga kompromisser.

Jabra Elite 85t med helt trådlösa öronsnäckor har utvecklats särskilt för en otrolig samtals- och musikupplevelse. Med fullt justerbara Jabra advanced Active Noise Cancellation™, 12 mm högtalare för maffigt ljud, upp till 25 timmars batteritid (med ANC på), 6 mikrofoner och vindskydd för fantastiska samtal. Och som vanligt med Jabra är allt förpackat i en riktigt liten design.

Köp produkten

Gör inga kompromisser.

Jabra Advanced Active Noise Cancellation™ är en teknik som ger dig fullständig kontroll. Ett dedikerat ANC-chip driver vår helt justerbara digitala ANC-funktion. Finjustera din egen nivå på ANC (och filtrera bort allt ljud du inte vill höra) och finjustera din egen nivå på HearThrough-läget (för att släppa in de ljud du vill ha) med de dubbla skjutreglagen i appen Jabra Sound+. Och som vanligt med Jabra är allt förpackat i en riktigt kompakt design. Så vi kompromissar inte med storleken heller.

Stort ljud. Storlek Small.

Trots det otroliga ljudet i våra helt trådlösa öronsnäckor med ANC slipper du kompromisser med storleken. Öronsnäckorna uppfyller precis alla behov. 12 mm högtalare, kraftfull bas, inställbar equalizer och AAC-/SBC-codec för ett maffigt och detaljerat ljud. I en kompakt design.

Tala tydligt.

Vi har lagt in hela 6 mikrofoner med proffskvalitet i de här små öronsnäckorna. 3 på varje sida. Och så får du SideTone också. Så att du kan höra din egen röst mer naturligt i samtalen. Och våra senaste, mest avancerade vindskyddsalgoritmer för kristallklara samtal.

Dina bästa öronsnäckor.

Räcker upp till 5,5 timmar på en enda laddning (med ANC på). Och totalt 25 timmar i det kompakta laddningsfodralet. Om de används utan ANC och HearThrough kan du hålla på ännu längre. Upp till 7 timmar med öronsnäckorna och hela 31 timmar med fodralet. Fodralet är Qi-certifierat för trådlös laddning och öronsnäckorna laddas snabbt. Det ger dig en timmes uppspelning på bara en kvart.

Flera tusentals öron i test.

Vi skannade tusentals öron när vi utvecklade Elite 85t. De har halvöppen design med tryckavlastningsventiler som förhindrar tryckuppbyggnad i örat. Och tre storlekar på våra ovala EarGels™ i silikon ger en säker tätning. För en bättre ljudkvalitet och skydd av dina öron hela dagen.

Bättre och bättre.

Vi har inte gjort några som helst kompromisser. De små snäckorna är konstruerade i kraftiga, hållbara material. Byggda för att hålla, med IPX4-klassat skydd mot vatten och 2 års förlängningsbar garanti mot damm och vatten*.

* Du måste registrera dig för appen Jabra Sound+.

MySound är ditt ljud.

MySound är den senaste tekniken som vi utvecklat. MySound optimerar och konfigurerar ditt ljud med ljudtester direkt i appen. Och kalibrerar det sedan i dina lurar. Då får du musik som är perfekt för dig och din hörselprofil. Sedan kan du ställa in allt manuellt med equalizern.

Du bestämmer.

Med MyControls-funktionen i appen Sound+ kan du ändra knappfunktionerna som du vill. Du kan alltså ändra hur du använder dina knappar för att starta och hoppa över spår, svara på eller avvisa samtal och mer. Direkt från appen.

Röstassistent aktiverad.

Elite 85t fungerar med Siri® och Google Assistant™. Så din egen favorit bland röstassistenterna är där för dig.

Nu och i framtiden.

Dina Elite 85t-snäckor låter otroligt direkt ur lådan. Men du får en ännu bättre upplevelse med appen Sound+ och dina egna inställningar i MySound, MyControls, samtalsfunktionerna och equalizern. Och mycket mer!

Liknande produkter

Håll dig uppdaterad

Anmäl dig och få de senaste kampanjerna och inspirerande nyheter från Dustin.