Hej! Du använder en gammal webbläsare. Om du vill använda alla funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du besöker oss i en annan webbläsare, till exempel Google Chrome eller Microsoft Edge.

Jabra Elite 85t

Brusreducering, enastående ljud och kompakt design: Acceptera inte en kompromiss

Jabra Elite 85t äkta trådlösa öronsnäckor är konstruerade för upplevelse av samtal och musik som aldrig förr, med fullt justerbar Jabra advanced Active Noise Cancellation™, 12mm högtalare för enastående ljud, upp till 25 timmars batteritid (ANC på) och 6-mikrofonteknik med vindskydd för överraskande samtal. Och eftersom det är Jabra-tekniken, så har allting pressats in i en väldigt liten kropp. Eftersom ANC inte bara står för Active Noise Cancellation... Jabra Elite 85t: Acceptera inte en kompromiss.

Rekommenderad av Ljud & Bild, M3 och T3

Köp nu

JABRA ADVANCED ANCTM

Acceptera inte en kompromiss.

Jabra Advanced Active Noise Cancellation™ -tekniken ger dig fullständig kontroll. Ett dedicerat ANC-chip driver vår helt justerbara digitala ANC. Justera nivån på ANC (för att eliminera bullret som du inte vill höra) eller justera nivån på HearThrough-läget (för att släppa in de ljud som du vill höra) med hjälp av de dubbla löparna i Jabra Sound+ -appen. Och eftersom det är Jabra-tech är allt inpressat i en verkligen kompakt design, så man, kompromissar inte heller med storleken.

MUSIK

Enastående ljud. Liten kropp.

12 mm högtalare, en anpassningsbar tonkontroll och AAC- och SBC-koder förr fylligt, detaljerat ljud, som ger dig kraftfull bas i en verkligen liten kropp. Så allt det stora, massiva jordbävningslika fönsterskakningsljudet får plats i ett hölje som är så litet, så att du måste se (och höra) det för att tro det.

Du har aldrig hört din musik riktigt som den här tidigare.

PERSONLIGT LJUD

MySound är ditt ljud.

Alla hör olika. Din favoritlåt? Det låter lite annorlunda för alla som lyssnar på det. Vi vet att det är omöjligt att förbättra en klassiker – om den trots allt inte är trasig, försök inte att laga den – men vi insåg, att vi fortfarande kunde göra den musik som du älskar ännu bättre, genom att revolutionera ditt sätt att lyssna på den.

MySound är vår senaste banbrytande teknik, som gör att du kan höra din musik precis som den var tänkt att höras – optimerat och konfigurerat av experter via ett hörseltest i appen och sedan kalibrerat på dina hörlurar. Resultatet är musik som är perfekt skräddarsydd till din individuella hörselprofil.

MyFit testar öronsnäckornas tätning för förbättrad aktiv brusreducering, ANC (Active Noise Cancellation), och bättre ljudprestanda. Gör MyFit-testet i Sound+ -appen.

SAMTAL

Tala språket.

Vi vet att du inte vill kompromissa med samtalskvaliteten. Och ärligt talat ska du inte behöva göra det. Så när vi höll på att bygga Elite 85t, kompromissade vi inte heller och satte inte bara in två, utan tre kraftfulla mikrofoner i proffsklass i varje öronsnäcka.

Men vi var inte färdiga där. Vi har också lagt till Sidetone, så att du kan höra din egen röst i samtal (utan att behöva skrika), och lagt till våra senaste och mest avancerade vindskyddsalgoritmer. Så dina samtal blir tydliga och skarpa, när det är viktigt, så att du (och den som du talar med) kan njuta av samtalets klarhet som aldrig förr.

BATTERI

Bästa öronsnäckorna.

Vi använde vår avancerade batteriteknik, för att se till att dessa små öronsnäckor kan hänga med dig i upp till 5,5 timmar på en enda laddning med ANC påkopplad, med upp till totalt 25 timmar med det kompakta laddningsfodralet. USB-C- och Qi-certifierad för trådlös laddning. Snabbladdning ger 1 timmes uppspelning på 15 minuter.

Med ANC/HearThrough PÅ i upp till 25 timmar och med ANC/HearThrough AV i upp till 31 timmar.

FIT & COMFORT

Tusentals öron håller på att tillverkas.

Vi skannade tusentals öron och körde resultaten genom vår simulator för avancerade algoritmer, för att utveckla våra mest avancerade högpresterande öronsnäckor någonsin. Sedan använde vi de senaste miniatyriseringstekniken, för att pressa in hela vår fantastiska teknik i den nya kompakta designen.

Våra senaste öronsnäckor är halvöppna och har tryckavlastande ventiler, som förhindrar att tryck byggs upp inuti örat, medan tre storlekar av mjuka, ovala EarGels™ i silikon skapar en säker, bullerdämpande tätning, som förbättrar din ljudkvalitet och gör att dina öron känns behagliga hela dagen.

HÅLLBART

The tough get going.

När det gäller dina trådlösa öronsnäckor, skall du veta att de är gjorda av ett segt material.

Vi accepterade inga kompromisser när vi konstruerade dessa små öronsnäckor av starka, hållbara material, så att de är byggda för att hålla, med IPX4-klassat skydd mot vatten. Så att om du överraskas av regn, behöver du inte oroa dig för att dina öronsnäckor kan skadas.

Men vi är inte bara stora i orden, vi vill gärna vara stora på jorden. Det är därför som vi också har två års förlängd garanti* mot damm och vatten, så att dina lurar täcks (för säkerhets skull).

MYCONTROLS

Du bestämmer.

Vissa saker är fördefinierade och oföränderliga men tack vare den senaste tekniken i vår Sound+ -app - MyControls - är knappreglagen på dina öronsnäckor inte det. Detta innebär att du nu kan ändra sättet, på vilket du använder knapparna, för att starta och hoppa över låtar, besvara och avvisa samtal och vidare direkt från Sound+ -appen.

MyControls gör dig till din chef över dina öronsäckor.

ANVÄND DINA ORD

Elite 85t fungerar med Alexa, Siri® och Google Assistant™, så att din favoritröstassistent är aldrig långt borta.

LJUD+

Utanför ramarna.

Vi gillar, att tänka utanför ramarna. Så även om dina Elite 85t-lurar kommer att låta fantastiskt så fort som du packar upp dem, kommer nedladdningen av Sound+ -appen att göra dem ännu bättre. Vi har skapat en enastående uppsättning extrafunktioner som endast är tillgängliga i appen, för att verkligen förbättra din helhetsupplevelse.

Från MySound och MyControls till samtalsinställningar, en anpassningsbar tonkontroll och tillval för personlig anpassning - Sound+ ger dig en otrolig helhetsupplevelse av samtal och musik utan kompromisser.

Registrering krävs för Jabra Sound+ -appen.