Hej! Du använder en gammal webbläsare. Om du vill använda alla funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du besöker oss i en annan webbläsare, till exempel Google Chrome eller Microsoft Edge.

Friheten ropar

Vi har återuppfunnit tekniken för äkta trådlöst ljud för att ge dig mer flexibilitet när det gäller när, var och hur du använder den; Elite 7 Pro kommer att revolutionera ditt liv på språng.

Ljudkvalitet på en helt ny nivå.

Oöverträffad samtalskvalitet.

Den justerbara aktiva brusreduceringen (ANC) och HearThrough ger dig maximal kontroll och de omarbetade högtalarna ger ett kraftfullt och unikt anpassat ljud. Dessa öronsnäckor har en elegant, minimalistisk profil och är 16 procent mindre än vårt föregående rekord för förbättrad komfort. Och med upp till 30 timmars batteritid och Alexa Built-in kommer de att göra ditt liv enkelt och bekvämt från dagens första samtal till det sista spåret.

Kristallklara samtal överallt

Jabra MultiSensor Voice™-teknik kombinerar fyra kraftfulla mikrofoner, en avancerad röstsvarssensor (Voice Pick Up, VPU) i varje öronsnäcka och våra äganderättsskyddade Jabra-algoritmer. VPU-sensorerna aktiveras automatiskt när det blåser och använder benledningsteknik för att överföra din röst, så att dessa unikt avancerade algoritmer kan detektera och eliminera vind- och annat brus för en fullständigt återuppfunnen samtalsupplevelse, bokstavligen talat var som helst.

Aktiv bullerdämpning

Oväsen finns överallt. På tåget, på gatan och i synnerhet på jobbet. Men med vår kraftfulla, justerbara aktiva brusreducering (ANC) kan du stänga ute omvärlden från din musik med en enkel fingertoppstryckning. Välj en av fem specialoptimerade ANC-nivåer för att bestämma hur mycket ljud som du vill eliminera, och ge din musik den tysta omgivning som den förtjänar.

Ljudet du har väntat på

Världen förändras och vi behöver teknik som kan hänga med i vårt tempo. Vi har återuppfunnit tekniken för äkta trådlöst ljud för att ge dig bättre ljud- och samtalskvalitet, längre lyssningstider och en större flexibilitet för när, var och hur du kan använda tekniken. Elite 7 Pro är utrustad med vår mest avancerade samtalsteknik hittills, och kommer att revolutionera ditt liv på språng.

Varför Jabra

Ultrakompakt design

För enastående passform och komfort.

Upp till 8 timmars batteritid

Upp till 30 timmar med fodralet.

Använd en öronsnäcka

Med mono-läge.

Röstassistenter nära till hands

Alexa Built-in och Google Assistant.*

*Endast Android

Skräddarsy ditt ljud

Skräddarsy för din hörsel med appen Jabra Sound+.