Hej! Du använder en gammal webbläsare. Om du vill använda alla funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du besöker oss i en annan webbläsare, till exempel Google Chrome eller Microsoft Edge.

Våra bästa julklappstips

Vi har gått igenom vårt lager för att hitta de absolut bästa julklapparna att ge bort 2020. Det blir en ny typ av jul i år. Ta hand om varandra och handla online.

Philips 50PUS8804 50" 4K Smart Ambilight-TV

Om du vill ge någon du tycker om (kanske dig själv?) en julklapp full av liv kan du sluta leta. Philips smart-TV med Ambilight har både uppslukande färger och ett fantastiskt verklighetstroget ljud tack vare den inbyggda soundbaren från Bowes and Wilkins. Locka fram det bästa ur dina serier och spel eller lyssna på musik som den ska låta.

Till produkten

Jabra Elite 85h

Definitionen av julefrid. Stäng ute allt brus, blockera oönskat bakgrundsljud och lyssna på exceptionellt klar musik. Ett batteri som räcker hela dagen och stora mjuka kuddar gör att du glömmer bort att du faktiskt har ett par hörlurar på dig. När du parar ihop din enhet med appen Jabra Sound+ analyserar SmartSound din ljudmiljö, tillämpar dina personliga ljud-inställningar och smart aktiv bullerdämpning (ANC). Självklart känner hörlurarna av när du tar av dem från öronen och pausar automatiskt ljudet.

Till produkten

Zhiyun Weebill-S

Något stort fast i litet format? Det kan ju vara precis vad som helst. Men i det här fallet talar vi om en gimbal. Få en stor gimbals funktioner fast i liten storlek och med låg vikt. Styr gimbalen med din smartphone och jobba dagen lång (14 h batteritid). Nytt för Weebill-S är en uppgraderad motor som är 300 % starkare än sin föregångare och har 50 % bättre följsamhet. Weebill S fungerar bra med de vanligaste professionella systemkamerorna.

Till produkten

DJI Mini 2

Spela in dina vinteräventyr i 4K med en kompakt QuickShots-utrustad drönare som låter dig spela in professionella videor (färdiga med filter och ljud) och dela direkt med några få knapptryck.

Det skadar inte att drönaren är lätt och hopvikbar (endast 249 gram), har ett kraftfullt batteri (upp till 32 minuters flygtid), är vindtålig och förutom QuickShots har fler smarta funktioner. Mini 2 känner t.ex. av om den är i närheten av din smarttelefon och synkroniserar då videor och bilder.

Till produkten

Voxicon Slim SO2WL Solar Cell

Det är inte orimligt att det blir en grön jul. Speciellt om du satsar på ett trådlöst tangentbord från Voxicon som drivs av solenergi (en skrivbordslampa funkar också). Snyggt och stilrent. Behagligt att skriva på. Tangentbordet är nämligen utrustat med låga, tysta och konkava tangenter med direkt skrivkänsla. Den medföljande USB-mottagaren ger dessutom hela 10 meters räckvidd.

Till produkten

Sennheiser Adapt 660

Vill du ge någon den optimala mobila upplevelsen? En upplevelse som innebär att personen som tar på sig föremålet kan hitta maximalt fokus på jobbet? Med ett smidigt vikbart kontorsheadset utrustat med avancerad aktiv brusreducering, upp till 30 timmars batteritid och en räckvidd på upp till 25 meter kan du göra just det.

4 adaptiva ANC-mikrofoner övervakar arbetsmiljön och anpassar brusreduceringen i öppna kontorslandskap samtidigt som det reducerar vindbrus utomhus. Nämnde vi personifierad ljudprofil och erkänt stereoljud?

Till produkten

Røde NT-USB Studiomikrofon

Spela in en podcast över julen? Gör det smärtfritt med en högkvalitativ studiomikrofon med hög ljudkvalitet. NT-USB är en mångsidig mikrofon som är perfekt när du ska spela in sång, instrument eller tal i form av podcasts eller berättarröst.

NT-USB är fullt kompatibel med alla vanliga inspelningsprogram på både Mac OS och Windows, har smidig USB-anslutning och 3.5 mm anslutning för avlyssning.

Till produkten

Playseat PUMA Active gamingstol

Svårt att komma på vad du ska ge familjens gamer? Med en gamerstol framtagen för konsoler och mobilspel säkerställer du att den som får paketet, oavsett personens ålder eller nivå, hittar sin perfekta sittställning och får total rörelsefrihet.

Med hjälp av högteknologiska andningsbara material (utvecklade av Puma) anpassar sätet sig efter position och fortsätter vara bekvämt även efter många timmars spel. Stolen har dessutom förvaringsfickor för tillbehör som telefon, spelkontroller och fjärrkontroll.

Till produkten

Sony Playstation 4 Slim + FIFA 21

Vill du ge någon en julklapp som gynnar dig själv? Köp ett komplett Playstation 4-paket som inkluderar FIFA 21. Öva sedan febrilt, utmana den som fått julklappen och bli oövervinnerlig!

I paketet ingår Sony Playstation 4 Slim 500 GB, Sony Dualshock v2 Svart och EA Sports FIFA 21.

Till produkten

Voxicon On-Ear Headphones X5

Julklappen som inte kan gå fel. Eller vad sägs om skön passform och kompromisslöst ljud i trådlöst format? Voxicons flexibla on-ear hörlurar bjuder på bekväm design och lång batteritid som låter dig använda hörlurarna så länge du behöver. Slipp plocka upp telefonen genom att enkelt reglera volym, byta låt eller svara på inkommande samtal direkt på hörlurarna. Eller så låter du telefonen ligga en bit bort, hörlurarna har 10 m räckvidd.

Till produkten

Fler julklappar

Spana in vår julkampanj för ännu fler prylar att ge bort i jul.

Till julkampanjen

Köp nu. Betala senare med Klarna.

Shoppa nu, betala senare. Vi introducerar Klarna, vår nya partner som erbjuder flexibla betalningsalternativ i kassan. Med Klarna får du 14 dagar på dig att bestämma om du vill behålla varorna innan betalningen förfaller. Helt utan räntor och avgifter.

Läs mer om Klarna

Håll dig uppdaterad

Anmäl dig och få de senaste kampanjerna och inspirerande nyheter från Dustin.