Hej! Du använder en gammal webbläsare. Om du vill använda alla funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du besöker oss i en annan webbläsare, till exempel Google Chrome eller Microsoft Edge.

Philips 65OLED984

Philips 65OLED984

Fantastisk bild. Nyanserat ljud.

Upplev TV i ett nytt ljus. Den här fantastiska OLED+-TV:n på 65 tum har en utmärkande design med upphängt ljudsystem och 4-sidig Ambilight. Nästa generations P5-processor ger verkligt djup. Nyanserat ljud från Bowers & Wilkins fängslar.

Köp produkten

OLED+. Upptäck skillnaden.

En Philips OLED+-TV tar det fantastiska med OLED till en helt ny dimension. Upptäck nya nivåer av nyanser och detaljer tack vare vår P5-bildbehandling. Du får ljud från högtalare som designats av Bowers & Wilkins. Gör mer med den senaste smarta funktionerna och bli uppslukad av det innehåll du älskar med Ambilight. Det är mer än OLED. Det är OLED+.

Fyrsidig Ambilight. Endast från Philips.

Med Philips fyrsidiga Ambilight känns varje ögonblick närmare. Intelligenta LED-lampor runt TV:ns kant reagerar på händelserna på skärmen och avger ett uppslukande sken som är otroligt fängslande. Upplev det en gång och undra hur du kunde gilla att se på TV utan det.

Uppslukande ljud. Bowers & Wilkins möter Dolby Atmos.

En exklusiv högtalardesign av de legendariska ljudteknikerna på Bowers & Wilkins ger fantastiska och verklighetstrogna prestanda. Uppåtriktade högtalare gör att du får ut mesta möjliga av Dolby Atmos.

Android Smart-TV.

Få tillgång till applikationer, filmer och spel i Google Play Store.

Vinnare av EISA Award.

Vinnare av EISA Award för bästa Hemmabio-TV.

AI-röststyrning. Google Assistant & Alexa.

Få information, streama filmer och kontrollera ditt smarta hem med din röst.

DTS Play-Fi. Ljud i flera rum.

Med DTS Play-Fi på din Philips-TV kan du ansluta till kompatibla högtalare i alla rum. Har du trådlösa högtalare i köket? Lyssna på filmen medan du gör tilltugg eller håll koll på sportsändningen medan du fixar dryck till alla.

HDR10+. Se mer av det regissören tänkte sig.

Med stöd för HDR-format så blir färgerna mer realistiska, ljusa ytor skiner och skuggorna får djupare svärta.

Utmärkt bild med Philips P5 Perfect Picture Engine

Philips P5 Perfect Picture Engine ger en bild som är lika fulländad som innehållet på TV:n. Detaljerna har mer djup. Du får livfulla färger och hudtonerna blir mer realistiska. Kontrasten är så perfekt att du känner alla detaljer. Rörelser blir dessutom så jämna att du aldrig tappar bort bollen, hur snabbt spelet än är.

Liknande produkter

Håll dig uppdaterad

Anmäl dig och få de senaste kampanjerna och inspirerande nyheter från Dustin.