Prokord Black – ett nytt sortiment av premiumkablar

För att vara ett relativt nytt märke i branschen har Prokord snabbt gjort sig känt för sina högkvalitativa kablar. Kunskapen finns där. Liksom de fabriker och råmaterial som behövs för att ta fram riktiga premiumkablar. I takt med att förfrågningarna om mer exklusiva kablar kommit in har nästa nivå av kablar utvecklats och ser nu ljuset.

Medan Prokords vanliga kabelsortiment är framtaget för t.ex. din skrivbordsskärm där du inte använder eller rör kabeln så mycket, är Prokord Blacks kablar framtagna för att användas och tåla betydligt mer. Kablarna är som gjorda för att användas i konferensrummet eller packas ner och tas med.

Varför köpa kablar från Prokord Black?

Sortimentet består för tillfället av bildkablar (HDMI-, display- och DVI) framtagna med noga utvalda komponenter, guldpläterade kontakter, koppartråd av högsta kvalitet (inga signalförluster) och livstidsgaranti. Dessutom är både kablarna och kontakterna dubbelskärmade vilket innebär att de är försedda med ett extra skydd som gör att de inte blir störda av andra kablar i närheten, en kvalitetsskillnad jämfört med många andra leverantörer. Här är fler fördelar med kablarna:

  • Alla kablar testas individuellt innan de paketeras
  • De jämförs med och testas mot andra ledande tillverkares kablar
  • Råmaterialen (ex. råkopparen) är noga kontrollerade
  • Kablarna är halogenfria (LSZH = PVC-fria)

Just nu innehåller Prokord Blacks sortiment enbart bildkablar men inom en snar framtid kommer sortimentet även att innehålla ljudkablar liksom USB- och nätverkskablar.

Goda testresultat

I tester har Prokord Blacks kablar presterat bättre än många av de dyrare konkurrenterna med motsvarande produkter. Att klara av skallkraven är en sak. Men Prokord Blacks kablar klarar även av de tuffare testerna vilket konkurrenternas kablar inte alltid gör.