Sennheiser CX 400BT True Wireless

Sennheiser CX 400BT True Wireless

Överlägset ljud. Skräddarsytt för dig.

Ditt dagliga liv kanske förändras, men det gör inte din njutning av kvalitetsljud. Med kraft från Sennheisers ledande audioteknologi ger dig CX 400BT True Wireless total kontroll över en suverän ljudupplevelse. Med intuitiva, inställningsbara kontroller, lång batteritid och en bekväm design är de det idealiska, kompromisslösa valet för dig som har en passion för fantastiskt ljud.

Välj färg

Bättre ljud. Bättre kontroll.

Oavsett om du är på humör för lugna melodier eller vill ha lite häftigare beats, levererar de specialbyggda drivenheterna på CX 400BT True Wireless hifi-ljud med djup bas, naturligt mellanregister och en klar diskant. Dessutom kan du anpassa din lyssningsupplevelse med Smart Control-appen för att ställa in en ännu mer fantastisk ljudkvalitet.

Slå på. Stäng av.

För de som alltid vill hålla sig uppdaterade, lyssna på musik och kunna svara i telefon, gör de anpassningsbara pekkontrollerna på båda öronsnäckorna det enkelt att njuta av en smartare och mer uppkopplad livsstil. De beröringskänsliga gränssnitten ger snabb åtkomst till röstassistenter som Siri och Google Assistant, samt ger dig en intuitiv kontroll över både din musik och dina samtal.

Premiumljud. Alla enheter.

Oavsett vad du använder, iOS eller Android, kan du alltid njuta av hörsnäckorna CX 400BT True Wireless. Tack vare vår breda kodeksupport såsom SBC, AAC och aptX™ garanteras premiumljud med alla typer av mobila enheter.

Alltid. Hela tiden.

Missa aldrig ett beat under dagen med 20 timmars batteritid, 7 timmar på en enda laddning och ytterligare 13 timmar med det lilla eleganta och kompakta laddningsfodralet. Öronsnäckorna CX 400BT True Wireless är konstruerade för att ge dig premiumljud var du än befinner dig.

Minimalistisk design. Elegant komfort.

CX 400BT True Wireless är gjorda för dig som tycker om att kunna växla mellan en lång spellista, en spännande ljudbok eller ett kärleksfullt telefonsamtal. Finns i svart eller vit och har en ergonomisk design för att kunna bäras bekvämt hela dagen.

Liknande produkter

Håll dig uppdaterad

Anmäl dig och få de senaste kampanjerna och inspirerande nyheter från Dustin.