MOMENTUM True Wireless 3

Inspirerad av musik

Perfektion har omdefinierats. Med otaliga nummer ett-recensioner för ljud bäst i klassen, har Sennheisers hyllade MOMENTUM-serie fortsatt sätta standarden för true wireless-hörsnäckor. Nu med den nästa generationen MOMENTUM True Wireless 3 blir de bästa ännu bättre: Med enastående ljudkvalitet, nästa generations anpassningsbara brusreducering och den ultimata personliga passformen, gör MOMENTUM True Wireless 3 varje lyssning till en njutning med premiumljud och okonstlad stil.

Inspirerat av fantastiskt ljud

Signaturljud

Njut av förstklassigt hi-fi-ljud med effektfull bas tack vare Sennheisers TrueResponse-teknik.

Alla detaljer

Lyssna på högupplöst trådlöst ljud som aldrig förr: aptX™ Adaptive-codec får dig att höra alla detaljer.

Ditt ljud

Lyssna på ditt sätt: du kan ställa in ljudet via ett val förinställningar och en equalizerfunktion för att skräddarsy ljudet efter din smak.

Inga avbrott

Ingen störning

Nästa generations anpassningsbara brusreducering justerar brusreduceringsnivån när brusnivån i din omgivning ändras.

Full medvetenhet

Håll kontakten med din omgivning och kom tillbaka in i världen med en beröring i transparent läge.

Assisterad röstupptagning

Absolut klarhet

Prata med kristallklar röst: tre avancerade brusreducerande mikrofoner på varje öronsnäcka säkerställer att endast du hörs och inte din omgivning.

Röststyrning

Få allt under kontroll från telefonsamtal till röstassistentåtkomst med högkvalitativ röstupptagning.Assisterad röstupptagning

Med ultimat komfort

Perfekt passform

Dessa kompakta och ergonomiska hörsnäckor kommer med öronadaptrar och optimala silikonfenor för att säkerställa perfekt personlig passform och fantastisk bärkomfort.

Oavsett väder

Ute på promenad eller under träning - dina hörsnäckor hänger med dig i alla förhållanden. Med IPX4-stänktålighet behöver du inte ens oroa dig om de blir blöta.

Hela dagen lång

Fortsätt lyssna! Du har 7 timmars batteritid och 28 total övergripande speltid, när du använder laddfodralet i farten. Att ladda fodralet är enkelt tack vare stödet för QI-trådlös laddning.