SPORT True Wireless

Följ ditt eget spår

  • Sennheisers signaturljud: TrueResponse-omvandlare levererar till en högupplöst ljudupplevelse med full bas
  • Anpassningsbar akustik: Öppna och stängda öronadaptrar för situationsmedvetenhet och passiv brusreducering
  • Inbyggd equalizer: För att personanpassa ljudupplevelsen
  • Säker skräddarsydd passform: Utbytbara fenor och val av öronadaptrar för optimal komfort
  • IP54 damm-, svett- och stänktålighet: Håller för den tuffaste träningen
  • Lång batteritid: Upp till 27 timmars speltid - 9 timmars batteritid kan förlängas på resande fot med ytterligare 18 timmar tack vare laddfodralet.

Ljuddriven prestanda

Boosta din träning med en fantastisk ljudupplevelse.

Signaturljud

Genom vår dynamiska TrueResponse-omvandlare tillför SPORT True Wireless energi till din träning med fantastisk klarhet och häftig bas.

Inbyggd equalizer

Finjustera ljudupplevelsen efter din smak med ett val av förinställningar och en intuitiv equalizer i appen Smart Control.

Din träning, ditt ljud

Upptäck sportoptimerad kontroll i din ljudupplevelse och hör omgivningen. Skräddarsy din ljudupplevelse för din föredragna fokus- eller medvetenhetsnivå. Vår unika anpassningsbara akustiska funktion ger valet mellan öppna eller stängda adaptrar som matchar EQ-lägena för att ge dig perfekta inställningar för din träning.

Välj en öppen öronadapter för att vara medveten om din omgivning men samtidigt minimera kroppsrelaterade ljud, som din egen andning eller fotsteg. Eller byt bara till en isolerande stängd adapter som blockerar ljud utifrån för en uppslukande ljudupplevelse.

Säker skräddarsydd passform

Njut av en bekväm och säker passform oavsett hur intensiv din träning är. Skräddarsy den ergonomiska passformen på dina SPORT True Wireless-hörsnäckor med ett val av öronadaptrar i tre storlekar och fyra olika öronfenor, så att de bekvämt sitter på plats i alla lägen.

Robust design

Räkna med hållbarhet som klarar av de tuffaste träningspassen.

Damm-, svett- och stänktålighet

Du behöver inte sakta ner i tuffa förhållanden: den eleganta och hållbara designen är IP54-klassificerad så att den kan stå emot svett, regn eller träning på stranden.

Uthållighet i toppklass

Dessa hörsnäckor kommer att hänga med i din dagliga rutin. Med 9 timmars speltid och ytterligare 18 timmars laddning på resande fot med laddfodralet får du totalt 27 timmars speltid.