Hej! Du använder en gammal webbläsare. Om du vill använda alla funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du besöker oss i en annan webbläsare, till exempel Google Chrome eller Microsoft Edge.

Gör dig redo för Singles Day –
världens största shoppinghändelse

Readagarna Black Friday och Cyber Monday må vara mer kända i vår del av världen, men sett till försäljning har de inte mycket att sätta upp mot sin kinesiska motsvarighet: Singles Day!

Vad är Singles Day?

Vad är Singles Day? Singles Day startades av några kinesiska studenter i början av 90-talet som en motvikt till Alla hjärtans dag. Datumet blev den 11 november, 11/11, eftersom det består av fyra ”singlar”.

Intresset för en dag som hyllade singellivet visade sig vara stort, men det var först när den kinesiska e-handelsjätten Alibaba började uppmärksamma högtiden 2009 som det blev en shoppingdag. Sedan dess har dagen bara blivit större och större, och i fjol slogs alla rekord när Alibaba under ett dygn sålde varor för svindlande 223 miljarder kronor.

Fira Singles Day på Dustin Home

De senaste åren har högtiden börjat sprida sig över världen och nu har den äntligen hittat hit. Här på Dustin kommer vi att uppmärksamma Singles Day med mängder av bra erbjudanden – och du måste naturligtvis inte vara singel för att ta del av dem!