6 prylar för den ultimata sommaren

vacation

Äntligen är sommaren här med allt vad det innebär.

Lata semesterdagar på stranden, bilsemester med familjen eller långa fjällvandringar i bergen. Oavsett vad du har för planer har vi samlat 6 prylar för att göra denna sommaren till den ultimata sommaren. Så passa på att uppgradera din prylgarderob så att du kan njuta lite extra. Här samlar vi 6 produkter för att göra din sommar mer innehållsrik - oavsett vad du har i kikaren.

Laddning för digitala nomader

Uppdatera din strömförsörjning i sommar med Omni Power Bank. Den låter dig ladda flera enheter samtidigt och är utrustad med High Power 60W USB-C port och 100 W nätuttag för snabb och trådlös laddning. Perfekt för lata sommardagar i hängmattan, på stranden eller när du är på väg till nästa äventyr.

Förstklassig brusreducering

Sommaren är en tid för avkoppling och ro, där du kan fokusera på precis det du vill. Stäng därför ute allt oönskat ljud och bli ett med musiken, ljudboken eller podcasten med Sony WH-1000XM5 som frigör den fulla potentialen av brusreducering. Utrustad med fyra mikrofoner i varje öronkåpa och blyfri lödning i guld ger den perfekt ledningsförmåga samtidigt som det kraftfulla batteriet ger upp till 30 timmars lyssningstid. Så att du kan njuta längre i sommar.

Sommarens bästa idéer. I fickformat.

Utforska dina idéer i sommar med helt nya Apple Ipad Mini. Den låter dig, rita, fota och hålla dig uppkopplad med ultrasnabbt Wi-Fi 6 i upp till 10 timmar - i ett fickformat. Så gör denna sommaren till idéernas sommar och bli inspirerad att skapa ditt nya verk.

Nå målen lättare i sommar

Håll koll på träningen och känn dig trygg i spåret i sommar med Garmin fenix 7 Solar Sportklocka. Utrustad med mängder av träningsfunktioner blir det både lättare att förutse, som att nå dina mål. Samtidigt som du kan känna dig trygg genom positionsnavigering kopplade till dina nödkontakter.

Högtalare för sommarens äventyr

Ta dina sommaräventyr till nästa nivå med Sonos Roam SL. Den levererar förstklassigt ljud och ger dig större frihet med batteritid som räcker hela dagen och design som klarar både stötar och vattenstänk. Perfekt till badbryggan eller poolpartyt.

Optimerad för dagsutflykten

Cirafon Backpack Weekend ger dig smart förvaring för både dator och kläder. Två stora fack på framsidan och specialdesignade fack för mobiltelefon, plånbok och andra viktiga tillbehör gör den till den perfekta ryggsäcken för sommarens dagsutflykter.