Julklappar för det hybrida arbetslivet eller för förstklassig underhållning

Tillsammans med Sony har vi valt ut julklappstipsen som kombinerar jobb med underhållning.

WF-1000M4 - För dig som vill ha True wireless hörlurar av högsta kvalitet

Sonys true wireless hörlurar osar kvalitet rakt igenom. Ljudkvaliteten är enastående med stöd för trådlös High-Resolution Audio och för dig som pratar mycket i telefon erbjuder WF-1000XM4 flera intressanta funktioner. Med strålformade mikrofoner och benledningsteknik får du en överlägsen samtalskvalitet och hörlurarna reducerar vindbruset när du är utomhus.

WH-1000M4 - Den perfekta julklappen inför resan

Oavsett om det är på flygresan, i kollektivtrafiken eller på kontoret kan Sony brusreducerande hörlurar stänga ute det allra mesta. WH-1000XM4 har fått flera uppgradering jämfört med sin föregångare, bland annat Bluetooth 5.0 som gör att du kan ansluta två hörlurar samtidigt. Dessutom finns en ny speak-to-chat funktion som känner igen din röst och stannar musiken och släpper in omgivningsljudet när du pratar.  

WH-1000XM3  -  Till dig som vill stänga ute omvärlden och bara höra julmusiken 

För den långa flygresan är ett par bekväma hörlurar med aktiv brusreducering ett måste, så att du kan luta dig tillbaka och njuta av film, poddar och musik utan att störas av flygmotorernas buller. Tredje generationen av Sonys populära brusreducerande hörlurar är ett klockrent val – inte minst för att de har hela 30 timmars batteritid. Coolast är dock att de har atmosfärisk tryckoptimering som justeras efter din höjd över havet.

SRSNB10 - Julklappen för hemmakontoret

Ha telefonmöten, lyssna på musik samtidigt som du har total rörelsefrihet utan att stänga ute omgivningen. SRS-NB10 är helt enkelt ett bättre sätt att jobba hemifrån på. Med nackhögtalarens två mikrofoner och avancerad ljudsignalsbearbetning blir din röstkvalitet kristallklar, även om det är bullrigt hemma.

SRS-NS7 - "Tomten jag vill ha en bärbar hemmabio"

Gå helt i filmens värld med ett bioljud som är anpassat bara för dig med nackhögtalaren från Sony. SRS-NS7 underlättar dessutom att arbeta hemifrån genom att ge tydliga konversationer i videosamtal och en ergonomisk utformning för att du ska kunna använda den flera timmar i sträck.

NWA105B - All I want for Christmas is High-Res Audio / Julklappen för ljudnörden

Om du inte nöjer dig med annat än den bästa ljudkvaliteten kommer inte din mobiltelefon räcka till. Sony Walkman NW-A105 är skapad för att lyfta fram det bästa i musiken med allt från High-Resolution Audio och avancerad digital uppskalning.