Hör världen omkring dig med Sonys helt nya LinkBuds

LinkBuds integrerar alla dina världar tack vare en öppen ringdesign som gör att du kan höra samtal, musik och annat onlineinnehåll när som helst, var som helst – samtidigt som hörlurarna håller dig uppmärksam på omgivningsljuden runt omkring dig. Allt detta förenat med sin lätta design som gör att du knappt känner att du har dem på dig. Små och lätta med en otrolig passform innebär att du bekvämt kan ha dem på dig flera timmar i sträck, samtidigt som du är uppkopplad och alltid tillgänglig – detta så du aldrig missar något viktigt som händer i ditt liv.

Otroligt liten, lätt och bekväm passform

De extremt små LinkBuds är med sin lätta vikt på fyra gram ett praktexempel på miniatyrisering. Till skillnad från vanliga öronsnäckor är den skyddande ytan som täcker högtalarmembranet integrerad i själva höljet, vilket sparar utrymme.
LinkBuds kombinerar en form som passar det mänskliga örat perfekt, tillsammans med en ny ergonomisk ytdesign för en mer stabil passform. Sony har designat dessa trådlösa hörlurar med hjälp av omfattande data om olika öronformer som samlats in sedan vi introducerade världens första in-ear-hörlurar 1982.

Njut av ett helt transparent ljud med dessa Bluetooth®-hörlurar, tack vare Sonys nyutvecklade drivenhet av ringtyp.

Smarta lyssningsfunktioner för en enklare vardag när du använder dina trådlösa in-ear-hörlurar.

Dessa Sony-hörlurar har en IPX4-klassificering, och en batteritid på upp till 17,5 timmar.

Kristallklar musik och tydliga samtal

Tack vare Precise Voice Pickup-teknologi, kan personen i andra änden av samtalet höra din röst tydligt, även i bullriga miljöer. Den styr optimalt flera mikrofoner och utför avancerad ljudsignalbehandling. Sony's brusreduceringsalgoritm har utvecklats med hjälp av AI-maskininlärning som använder mer än 500 miljoner ljudprover för att dämpa omgivande brus och tydligt extrahera din röst i en mängd olika omgivningar och miljöer.

Njut av ett balanserat, högkvalitativt ljud, med ett klart medelhögt omfång. Sony's integrerade processor V1, återger samtliga detaljer i din musik med minimal distorsion och garanterar en autentisk ljudupplevelse. Ett specialdesignat 12mm ringelement med ett membran med hög följsamhet (låg rekryl) ger ett rikt, välbalanserat ljud- perfekt för låtar med tyngre bas.

När den ursprungliga musikkällan komprimeras, förlorar den de högfrekventa elementen som adderar fyllighet och detaljer till ett ljudspår. Sony's Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) möjliggör tydlig ljudåtergivning och producerar ett högkvalitativt ljud som ligger närmare den ursprungliga ljudfilen.