LinkBuds S

Never off

Med LinkBuds S är du alltid uppkopplad i vardagen. De är extremt små och lätta, och du kan använda dem hela dagen för att hålla kontakten med andra personer och platser. LinkBuds S växlar automatiskt till optimerat omgivningsljud eller högkvalitativ brusreducering för en lyssnarupplevelse utan störningar.

Små, lätta och bekväma hela dagen

Linkbuds S väger ca 4,8 gram och är världens minsta och lättaste, brusreducerande, högupplösta, trådlösa hörlurar*. Sony lyckades behålla den lilla storleken genom att utveckla ett kompakt element och integrera Bluetooth® Audio System on chip (SoC) och högkvalitativa brusreduceringsprocessorer i ett enda chipp.

Bekväm och säker passform

LinkBuds S har en form som passar det mänskliga örat perfekt och en ergonomisk utformning för stabil passform. Sony har utformat LinkBuds S genom att använda omfattande data över öronformer som samlats in sedan världens första öronsnäckor lanserades 1982 och över olika typer av örons känslighet för att ta fram en perfekt form som är bekväm för många personer.

Naturligt omgivningsljud eller högkvalitativ brusreducering

De här öronsnäckorna ger dig det bästa av två världar – naturligt omgivningsljud när du vill interagera med världen omkring dig och högkvalitativ brusreducering när du behöver fokusera. LinkBuds S växlar automatiskt mellan omgivningsljud och brusreducering beroende på var du befinner dig och vad du gör.

Supertydliga, brusfria samtal

Med exakt röstupptagningsteknik styrs mikrofonerna på öronsnäckans in- och utsida optimalt och avancerad ljudsignalbehandling ger en kristallklar samtalskvalitet även i bullriga miljöer. Sonys brusreduceringsalgoritm utvecklades med AI-maskininlärning som har samlat in över 500 miljoner röstprover för att kunna dämpa bakgrundsljud och tydligt lyfta fram din röst.

Uppslukande ljud, autentisk musik

Tack vare ett nytt 5 mm-element med ett membran med hög följsamhet kan LinkBuds S vara så små. Trots sin storlek återger de en kraftfull bas och kristallklara röster för att ta fram det bästa inom alla musikgenrer. Ett fylligt mellanregister ger tydlig röståtergivning i musik, filmer och poddar. LinkBuds S har dessutom bättre brusreducering som ger färre distraktioner.

Var redo för dagen

Vattentåliga för vardagens oväntade händelser

Vattentålighet enligt IPX4 innebär att varken vattenstänk eller svett påverkar de här öronsnäckorna från Sony, så att du kan fortsätta att röra dig i takt med musiken.

Lyssna dagen lång, ladda på några minuter

Du får en hel arbetsdag med batteri – 6 timmar – från dina hörlurar och kan lagra 14 timmar till i fodralet. Det här innebär en fulladdning på 20 timmar av speltid varje gång du går hemifrån. Har du bråttom? Redan efter 5 minuters snabbladdning får du 60 minuters speltid och Sony | Headphones Connect meddelar dig även när laddningsfodralet har mindre än 30 %.

Börja prata för att släppa in omgivningen

Du kan ställa in Speak-to-Chat så att musiken automatiskt pausas så fort du talar med någon, så att du bara hör omgivningsljud och kan föra en konversation – praktiskt om du vill behålla hörlurarna på eller om händerna är upptagna. När ditt samtal är över börjar din musik spela igen automatiskt.

Superlitet fodral som matchar perfekt

Laddningsfodralet har en elegant rundad design och matchande färger som passar perfekt ihop med LinkBuds S. Fodralet får bekvämt plats i handen eller fickan när du är i farten.

Disclaimer

*Data från den 30 mars 2022. Enligt undersökningar från Sony Corporation, mätt med riktlinjer om strategianalys för True Wireless hörlurar med stöd för brusreducering som är kompatibla med LDAC-marknaden. LDAC är en certifierad kodek för "trådlöst High-Resolution Audio”