Hej! Du använder en gammal webbläsare. Om du vill använda alla funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du besöker oss i en annan webbläsare, till exempel Google Chrome eller Microsoft Edge.

Voxicon Gaming Keyboard Gr8-9

Voxicon Gaming Keyboard Gr8-9

Welcome to the world of Voxicon gaming

Ett high-end tangentbord från Voxicon.

När du är redo för ”the big boss” eller när ditt team är nere på två - vi vet vad vi kan begära från ett tangentbord i stundens hetta. Vi har alla personliga preferenser kring känsla och vilken typ av konfiguration vi föredrar - vissa kallar det nyckeln till framgång. Med omfattande teknik och konsumenttester har vi utvecklat en smart produkt på fler sätt än bara kvalitet och ergonomi.

For a smarter way of life.

Köp produkten

Voxicon Gaming Keyboard GR8-9 är ett mekaniskt tangentbord utrustat med röda Kailh switchar som ger en snabb responstid och ett mer dämpat ljud i jämförelse med andra mekaniska tangentbord. Tangentbordet är tillverkat i aluminium vilket ger en premium känsla.

Full N-key rollover

Tangentbordet är utrustat med full N-key rollover så att du aldrig behöver vara orolig över att trycka på för många knappar samtidigt.

Kailh switchar

Voxicon GR8-9 är utrustat med kvalitets Kalih red switchar som klarar åtminstone 50 miljoner tangentslag som dessutom ger en snabb respons och en direkt skrivkänsla. Switcharna ger också ett mer dämpat ljud i jämförelse med andra mekaniska tangentbord.

Bakgrundsbelysning

Tangentbordet är utrustat med blå bakgrundsbelysning så att du kan enkelt kan skriva även i svag belysning eller i direkt mörker.

Liknande produkter

Håll dig uppdaterad

Anmäl dig och få de senaste kampanjerna och inspirerande nyheter från Dustin.