Hej! Du använder en gammal webbläsare. Om du vill använda alla funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du besöker oss i en annan webbläsare, till exempel Google Chrome eller Microsoft Edge.

Videomöten som standard

Efter att ha arbetat hemifrån i över ett år är videomöten en självklarhet, oavsett plats. Professionella mikrofoner och kameror bör finnas i alla rum. Du ska även kunna delta hemifrån och ta del av allt som sker i rummet.

Underlätta för bra videomöten – både på kontoret och hemma

Videomöten är idag en helt naturlig del av arbetsdagen, både på kontoret och i hemmen. Men det är fortfarande många som upplever frustration över att tekniken inte alltid fungerar eller att kontor och hemmakontor inte är anpassade för det ökande antalet möten.

Eliminera alla orosmoment runt videomöten och andra distansmöten genom att välja beprövad teknik som alla enkelt klarar av att hantera.

När fler jobbar hemifrån kan ditt företag
få effektivare möten på köpet. Men de kräver
också mer planering.


Läs mer

Konferenskamera till din arbetsplats eller det lilla konferensrummet

Voxicon Conference Webcam 4K är liten konferenskamera med 4k (3840x2160) upplösning. Perfekt komplement till ditt skrivbord eller det lilla konferensrummet för Skype eller Teams möten. Tack vare att kameran har både högtalare och mikrofon behöver du inte addera fler enheter utan ditt möte kan starta direkt!

Ultimat verktyg för konferensrum eller skolmiljöer

Voxicons Digitala Whiteboard ersätter din traditionella whiteboard. Med denna display kan du både visa presentationer och anteckna direkt på en bild, pdf eller hemsida eller föra anteckningar från mötet. Allt sparas ner och kan skickas ut till mötestilltagarna efteråt. En produkt ideal för ditt konferensrum eller klassrum. Den är enkel att montera med det medföljande väggfästet.

Se alla erbjudanden

Tala i grupp när som helst, var som helst

Med en VOXICON COMMUNICATE R1 kan du förvandla vilket rum som helst till ett konferensrum. Högtalaren har en inbyggd mikrofon som enkelt fångar upp ljudet 360 grader så att alla runt högtalaren kan tala med en normal samtalston. Med USB-anslutning och plug and play är det enkelt att koppla in den i din dator och starta mötet.