Hej! Du använder en gammal webbläsare. Om du vill använda alla funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du besöker oss i en annan webbläsare, till exempel Google Chrome eller Microsoft Edge.

Voxicon

Visste du att vi på Dustin har ett antal egna varumärken?

Målet med våra egna varumärken är att erbjuda dig prisvärda produkter med hög kvalitet och tillförlitliga leveranser. Produkterna är dessutom noga testade och utvalda av oss.

Vi tar ett stort ansvar för hur produkterna tillverkas och har långsiktiga relationer med våra leverantörer. Mer kontroll över produktionen innebär att vi kan minska vårt fotavtryck samtidigt som vi kan erbjuda dig hållbar form och funktion för en smartare arbetsdag.

Voxicon är vårt varumärke inom multimedia. Här hittar du noga utvalda produkter för alla behov, till priser som tål att jämföras.

Tv-apparater

I Voxicons sortiment hittar du en rad prisvärda smart-tv-apparater med 4K-upplösning, slimmad och funktionell design samt HDMI-uttag. Perfekta för såväl konferensrummet som filmkvällen. Du kan välja mellan Full HD och 4K-upplösning i modeller från 43 upp till 75 tum.

Se alla tv-apparater från Voxicon

Skärmar

I Voxicons sortiment finns bildskärmar för alla behov – oavsett om du gillar att spela, vill ha en prisvärd kontorsskärm eller en riktigt högupplöst 4K-skärm. Gemensamt för dem alla är att du får riktigt mycket kvalitet för pengarna.

Se alla skärmar från Voxicon

Möss & tangentbord

Upplev en skönare arbetsdag med Voxicons möss och tangentbord. I sortimentet finns produkter för alla behov, såväl trådlösa som standardmodeller. För den som gillar att spela finns även prisvärda gamingtillbehör i hög kvalitet.

Se alla möss & tangentbord från Voxicon

Headset

Voxicons headset finns i både mono och duo-version, beroende på hur mycket kontakt du behöver med omvärlden under samtalats gång. Optimerat för Skype for Business-samtal med samtalskvalitet i företagsklass. Du kan enkelt styra samtalet med ett antal viktiga reglage på sladden; volym, mikrofonens av-funktion och knappen för att besvara och avsluta samtal. Justerbar bygel och bekväma öronkuddar i skinnimitation/skumgummi gör att du kan prata längre. Mikrofondelen kan roteras uppåt och nedåt eller böjas inåt eller utåt efter behov. Du kan även välja vilket öra du vill använda för variation.

Se alla headset från Voxicon

Hörlurar

Här hittar du hela Voxicons sortiment av hörlurar. Välj den sort som passar just dig, in-ear, over-ear eller on-ear. Med eller utan brusreducering. Trådade eller trådlösa.

Se alla hörlurar från Voxicon

Högtalare

Ta med dig musiken med Voxicons Bluetooth-högtalare – perfekta att ställa på skrivbordet eller ta fram till nästa after work. I sortimentet finns en mängd färger och modeller med upp till tio timmars batteritid, för inomhus- såväl som utomhusbruk. Det finns även en helt vattentät modell.

Se alla högtalare från Voxicon

Webbkameror

I Voxicons sortiment hittar du en rad prisvärda webbkameror med upplösning från HD till 2K, USB-anslutning och inbyggd mikrofon. Perfekta för såväl videopresentationer som privata samtal med familj och vänner. Du kan välja på upplösningar mellan HD, Full HD och 2K.

Se alla webbkameror från Voxicon