Flexibelt arbete och god hälsa med rätt tillbehör

Vår hälsa och vårt välbefinnande har fått allt större betydelse i våra liv under den senaste tiden, och vi är ofta angelägna att hålla oss i form. Att röra på sig i vardagen och hålla koll på hur kroppen mår är viktigt för att nå målen. Rätt tillbehör gör det enklare för dig att ta samtalen utomhus eller övervaka dina hjärtslag och syrenivåer så att du inte dåsar till. De här fem tillbehören hjälper dig att hålla dig frisk före, under och efter arbetet.

Andas in frisk luft, ta cykeln till jobbet och hålla koll på hur du mår. En hälsosam livsstil kan upprätthållas genom hälsosam kost och tillräckligt med motion. Men det är också viktigt att koll på hälsan under arbetsdagen för att se till att du kan arbeta med mindre stress och ha ett mer avslappnat sinnestillstånd. Att använda rätt tillbehör gör processen mycket enklare.

Genomföra samtal på promenad ute i friska luften

Passa på att ta en lugn promenad i solen genom att ta mötet utomhus med LinkBuds S. Dessa hörlurar kan du koppla till datorn och telefonen samtidigt, så du smidigt och snabbt kan flytta över mötet till telefonen och ge dig ut i spåret. LinkBuds S är designade för att vara små och lätta, så du enkelt kan använda dem utan ansträngning. Sony hörlurarna växlar automatiskt mellan optimerat omgivningsljud och högpresterande brusreducering för en störningsfri ljudupplevelse.

Ha koll på vad som händer med din kropp

Genom att hålla koll på hjärtslag, andning, blodflöde till muskler och syrenivåer kan du snabbt förbättra din hälsa på daglig nivå. Ett enkelt sätt att hålla ett öga på detta är att byta ut din traditionella klocka mot en smartwatch. Dessa små enheter registrerar många av dina kroppsfunktioner och ger dig tillgång till övningar som är enkla att utföra vid skrivbordet eller i vardagsrummet. På så sätt blir hela dagen hälsosammare.

Garmin Fenix 7X Solar smartwatch

Garmin Fenix 7X Solar är fullpackad med funktioner, inklusive en hälso-tracker för dina hjärtslag, andningsmönster, syrenivåer, sömnmönster, stressnivåer och mycket mer. Få omedelbar tillgång till över 40 tränings- och hälsoapplikationer, dagliga träningsförslag samt en total översikt av din hälsostatistik.

Garmin Venu Sq 2 smartwatch

Garmin Venu Sq 2 är utformad för att ge dig ännu djupare insikt i din hälsa. Denna klocka kan följa upp din sömn och stress och mäter ditt kroppsbatteri. Med dessa funktioner och många fler kan du utforma en rutin som ger dig en lugn och balanserad dag som också är produktiv. Du kan även använda klockan för både fysiska övningar – och andningsövningar, eller följa upp ditt dagliga vätskeintag med hjälp av påminnelser.

Garmin HRM-Pro Plus heart monitor

Skulle du föredra ännu djupare kunskaper om din kropp, och i synnerhet om ditt hjärta och dina syrenivåer? Garmin HRM-Pro Plus hjärtmonitor är så liten att du kan bära den överallt. På din dagliga promenad och under träning. På så sätt får du full koll på ditt hjärta i de mest varierande situationer. Denna diskreta enhet kan anslutas till alla kompatibla enheter och appar samt via bluetooth.

Ta dig till dina möten utanför kontoret utan stress

Navigera enkelt till alla möten utanför kontoret samtidigt som du får lite motion med navigationssystemet Garmin Edge Explore 2. GPS-systemet är speciellt utformat för cyklar. Genom att använda denna istället för din telefon eller smartwatch behåller du fokus på vägen, vilket gör att du kan slappna av en stund samtidigt som din kropp håller sig i den form du vill ha. Och genom att använda en GPS kan du åka utan stress till alla möten utanför kontoret, eftersom du aldrig behöver oroa dig för att missa en sväng eller hamna vilse och därmed bli sen.