5 smarta prylar för att komma igång med din träning

nordic beach

Nu är värmen äntligen på väg och då är det lättare att komma igång med träningen.

Vi har samlat 5 produkter som gör det lättare för dig att komma igång med träningen. Vi tror nämligen att din motivation kommer att öka med hjälp av våra gadgets. Hos oss kan du hitta flera olika produkter som kickstartar din träning. De vanligaste produkterna för träning mäter pulsen, håller koll på din position och spelar musik som peppar dig under träningen. För att inte tappa motivationen är det viktigt att ha prylar som hjälper till med återhämtningen inför ditt nästa träningspass. Kolla in våra 5 tips och kom igång redan idag.

Höj pulsen med din favoritmusik. Oavsett var du är

Forerunner 245 Music är en aktivitetsklocka framtagen för löpare. Ta med musiken och dina offline-spellistor från Spotify till din Garmin-klocka. Hämta anpassade urtavlor via Connect IQ™, lägg till datafält, hämta appar och widgets som gör din klocka personligare. Slå på smartwatch-läget och få batteritid på upp till 7 dagar, eller 6 timmar i GPS-läge. Lyssna på din favoritmusik och håll fokus för att göra din träning ännu roligare.

Håll koll på utvecklingen och nå dina mål snabbare

Garmin Epix förinlästa aktivitetsprofiler för bland annat terräng- och banlöpning, simning, cykling, vandring, rodd, skidåkning, golf, surfing och inomhusklättring hjälper dig följa din utveckling. Animerade konditions-, styrke-, yoga- och pilatespass visas på klockskärmen och gör det enkelt att hänga med. Funktionen Garmin Coach innehåller råd från experttränare och anpassas efter dina mål. Utveckla din löpning med PacePro som hjälper dig att hålla tempot med personlig guidning på löpturen. Funktionen för visuellt förutsägbara tävlingstider ger en uppskattning av ditt tempo och den distans du vill springa. Allt i stiligt utförande från en av Garmins populäraste aktivitetsklockor.

Löpning i stan? Inga problem med AfterShokz

Vad är trådlösa hörlurar med benledningsteknologi? AfterShokz har utvecklat en teknik som kallas PremiumPitch 2.0+ vilken ger optimal placering på kindbenen. Det ger en mer dynamisk bas, högre volym och mindre vibrationer – samtidigt som du hör din omgivning. Låt musiken ta dig framåt och upplev säkrare löpning i stan och på landsväg.

Simma lugnt med vattensäkra klockan

Apple Watch Series 7 är utrustad med den största Retina-skärmen hittills, vilket gör det lättare att se och kontrollera träningsapparna. Apple Watch Series 7 är den tåligaste serien hittills och har det starkaste skärmglaset i serien. Den tål att simmas med utan att du behöver vara orolig. Avancerade funktioner gör att du kan mäta syrenivån i blodet, ta ett EKG när som helst och använda mindfulness- och sömnspårningsappar. Du kan även hålla koll på en mängd olika träningspass, till exempel nyheterna tai chi och pilates. Perfekt för dig som är Apple-användare och vill ta träningen till nästa nivå.

Känn träningsvärken – men inte för evigt

Massagepistoler ökar i popularitet och det har blivit allt vanligare att ha massagepistoler hemma eller för att ta med till träningen. De hjälper till att mjuka upp musklerna innan och för återhämtningen efter. Tränar du hårt och får kraftig träningsvärk så är en massagepistol från Swedish Posture ett bra verktyg för att komma tillbaka starkare, smidigare och mjukare i musklerna. Så att du alltid är redo för nästa pass.